Florin Ristei, glumă acidă la adresa lui Traian Băsescu. Totul a pornit de la ce au cei doi în comun

Florin Ristei, glumă acidă la adresa lui Traian Băsescu. Totul a pornit de la ce au cei doi în comun
Florin Ristei, glumă acidă la adresa lui Traian Băsescu

Florin Ristei a revenit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după o pauză cauzată de infectarea cu coronavirus. Acesta a revenit în formă maximă în platou, cu binecunoscutul haz.

Florin Ristei, glumă acidă la adresa lui Traian Băsescu

Astfel, Florin Ristei a ținut să dezvăluie telespectatorilor numele său complet, și anume, Traian Florin Ristei. Cum Răzvan Simion nu cunoștea al doilea prenume al colegului său, acesta l-a întrebat când își sărbătorește onomastica, prilej cu care Florin Ristei a ținut să facă o glumă acidă.

”Traian și Florin. Mă mai cheamă și Traian. Nu există sfântul Traian, poate doar daca era Băsescu mai bun, exista și Sfântul Traian”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei a lipsit săptămâna trecută de la Neatza cu Răzvan și Dani. Acesta le-a dezvăluit fanilor motivul absenței sale:

„Că tot erați curioși, mă întreba lumea de ce nu mai sunt la Neatza, de ce n-am mai apărut, te-a dat afară, ce ai făcut?! Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare, am agățat doar puțin de COVID, de câteva zile, de vreo nouă, sunt bine.”, le-a mărturisit Florin Ristei prietenilor săi virtuali de pe Instagram.

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman

Florin Ristei poate fi văzut însă și în juriul emisiunii X Factor, de la Antena 1. În plan personal, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi. Cei doi își fac planuri de nuntă, mai ales că vedeta și frumosul top model s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei, la mijlocul podcastului Happy Fish TV de pe Youtube.

De altfel, iubita cântărețului s-a afișat cu inelul pe deget chiar de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela.

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la X Factor 2020. Cei doi început să petreacă tot mai mult timp împreună după etapa de bootcamp, acolo unde Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre scaunele puse la dispoziție de Delia.

Florin Ristei a mai dezvăluit și că viitoarea lui soție și mama lui se înțeleg foarte bine, Naomi fiind deja parte din familia artistului.

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, spunea Florin Ristei pentru Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI