Florin Ristei a făcut show la nunta Ilonei Brezoianu. Gestul superb pe care l-a făcut pentru miri VIDEO

de: Andrei Simion
21 07. 2024

Florin Ristei a animat atmosfera la nunta Ilonei Brezoianu și a lui Andrei. Totuși, atenția a fost rapid preluată de mirii care au urcat pe scenă și au oferit un show de neuitat. Atât actrița, cât și soțul ei s-au lăsat duși de val, fără a ține cont de superstiții.

Așa cum a promis, Florin Ristei a urcat pe scenă la nunta Ilonei Brezoianu, după ce cu o seară înainte a avut un concert la Iași. Acolo, artistul le-a cerut fanilor să-i ureze „Casă de piatră” prietenei sale în avans. După concert, Ristei și trupa sa au făcut un spectacol de neuitat la nuntă.

Artistul a urmărit ceremonia religioasă din primul rând, iar când petrecerea a început, s-a dezlănțuit. A cântat și a dansat alături de miri, care, nerăbdători, au urcat pe rând pe scenă și au cântat cu toată inima.

Ilona Brezoianu și soțul ei au urcat pe scenă lângă Florin Ristei și au cântat la nunta lor

Florin Ristei a fost „invitatul de onoare” la nunta coechipierei sale de la Te cunosc de undeva!. Artistul s-a distrat din plin, dar a și oferit un moment artistic memorabil care a impresionat pe toată lumea prezentă.

El a deschis concertul de la nunta Ilonei Brezoianu cu piesa „I Think I Wanna Marry You” de Bruno Mars. Pe lângă aceasta, repertoriul său a inclus atât piese proprii, cât și un cover realizat pentru Insula Iubirii.

Florin Ristei a interpretat și celebra melodie de la genericul emisiunii „Surprize, surprize”. Mirele, entuziasmat, nu a rezistat și a urcat pe scenă alături de artist. Cei doi au cântat împreună și au avut un schimb de replici care a delectat întreaga audiență.

Dialogul dintre Florin Ristei și solistul trupei

„Te invit aici, nu mai aștepta/ Ia-ți mireasa, danseaz-o, fă-i ce vrei, este seara ta”, a schimbat Florin Ristei puțin versurile.

„Bravo, frate! Asta a fost momentul nostru! Pai ce, mă? Numai eu cu Ilona sa avem moment? Mai vino cu mine, vrei? Backing? Dansezi, ce faci? Intinzi cabluri? Nu frate, te vreau pe scena!”, i-a spus solistul trupei Fristei la final.

„Ia-ți mireasa la dans. Următoarea piesă se numște Voodoo și probabil e ce i-a făcut Ilona lui Andrei ca să o ia”, a mai glumit artistul.

„A venit singur”, a strigat mireasa care a admirat întreg momentul din fața scenei.