Florin Călinescu, gluma jenantă către Smiley și Pavel Bartoș: ‘Miroși a tomberon’

Florin Călinescu, gluma jenantă către Smiley și Pavel Bartoș: ‘Miroși a tomberon’
Ce glumă a făcut Florin Călinescu la adresa lui Pavel Bartoș

A început semifinala Românii au Talent și după mult timp, este prima oară când jurații sunt în formulă completă, alături de Smiley și Pavel Bartoș, dar și alături de public. Cei patru jurați s-au arătat emoționați de faptul că această ediție este live, o premieră pentru Românii au Talent.

Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu sunt live în această seara în care telespectatorii au putere deplină asupra concurenților care vor merge mai departe. Este o semifinală unică, iar faptul că jurații s-au reunit alături de public este unul care le-a dat emoții juraților.

„Îmi era dor de aceste emoții. Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet”, a spusAndra. 

Și Andi Moisescu a spus că este foarte bucuros de ceea ce se întâmplă. De asemenea, juratul Românii au Talent a ținut să precizeze că abia acum publicul va putea fi apreciat la adevărata lui valoare.

„Sper din tot sufletul concurenții să se bucure cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi. Să fim din nou toți împreună și publicul împreună cu noi (…) Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare”, a spus și Andi Moisescu. 

Alexandra Dinu se bucura pentru prima oară de o astfel de experiență la Românii au Talent. Ea a vorbit despre întreaga experiență, pe care a comparat-o cu cititul unei cărți captivante.

„Știi, e ca o carte bună. Nu știi cum începe, la ce să te aștepți când o deschizi. O descoperi pagină cu pagină, trăiești fiecare moment, înveți, te bucuri, râzi, plângi, treci prin tot acest set de emoții”, a spus Alexandra Dinu.

Florin Călinescu, gluma jenantă către Smiley și Pavel Bartoș

Smiley și Pavel Bartoși prezintă semifinala Românii au Talent, motiv pentru care au vrut să ia pulsul juriului cu privire la acest eveniment important. În timp ce Andi, Alexandra și Andra s-au arătat extrem de încântați de tot ceea ce se întâmplă în direct, Florin Călinescu și-a păstrat umorul caracteristic și a făcut o glumă cel puțin neinspirată.

Smiley a venit lângă el ca să îl întrebe cum se simte în această semifinală Românii au Talent care se transmite live, o premieră pentru emisiune.

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a spus Florin Călinescu lui Smiley. 

„Și eu a ce miros?”, a întrebat Pavel Bartoș.

„Tu miroși a tomberon”, a glumit juratul Românii au Talent. 

„Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon (…) S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”, a spus Pavel Bartoș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI