Florin Călinescu, derapaj la Românii au Talent: ”Cine p**a mea e cântăreața asta?” Ce replică i-a dat Andra, imediat

Florin Călinescu, derapaj la Românii au Talent: ”Cine p**a mea e cântăreața asta?” Ce replică i-a dat Andra, imediat
Florin Calinescu, derapaj la Romanii au Talent ”Cine pa mea e cantareata asta

Scandal la Românii au Talent. Florin Călinescu nu s-a mai putut controla și a lansat o serie de insulte la adresa unei cântărețe de muzică populară din România. Ce replică i-a dat Andra, imediat. Alexandrei Dinu nu i-a venit să creadă.

Florin Călinescu, derapaj la Românii au Talent: „Cine p**a mea e asta?”

Moment șocant la Românii au Talent. Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a lansat o avalanșă de înjurături la adresa uneia dintre cele mai cunoscute tinere artiste de muzică populară din România.

Marele actor a răbufnit după ce a citit un articol, pe telefon, relaționat cu celebra Vlăduța Lupău. Juratul de la Românii au Talent a mărturisit că nu știe cine este vedeta, iar dialogul dintre el și colegii săi. Nici Alexandra Dinu nu auzise de artista originară din Cluj, apelând la cunoștiințele celor doi cântăreți de la masa juriului, Andra și Smiley.

Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?

Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?

Smiley: O cântăreață de muzică populară.

Andra: O cântăreață din Cluj, da.

Florin Călinescu: I-auzi: ”În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.

Andra: Ce legătură are (n.r. – versurile citite de Florin Călinescu) cu…?

Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p***i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…

Florin Călinescu, despre muzica populară din România

Andra le-a povestit colegilor săi de la masa juriului amintiri din copilărie, când tatăl ei îi fredona cântece de leagăn, în fiecare noapte, ca să o adoarmă. Mai mult de atât, cântăreața a glumit spunându-le unor concurenți de la Românii au Talent să-l ia și pe părintele ei în trupă. Reacția lui Florin Călinescu i-a surprins pe toți:

Andra: Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni.

Florin Călinescu: Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii de atunci. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI