Florin Călinescu, atac la Andra la Românii au Talent. Juratul s-a dezlănțuit, ce s-a întâmplat VIDEO

Florin Călinescu, atac la Andra la Românii au Talent. Juratul s-a dezlănțuit, ce s-a întâmplat VIDEO
Florin Călinescu, atac la Andra la Românii au Talent. Juratul s-a dezlănțuit, ce s-a întâmplat

Luni seară, la ora 20.30, a început o nouă ediție a emisiunii Românii au Talent, pe PRO TV. Din păcate, un moment de pe scenă i-a adus în corzi pe doi dintre jurați. Florin Călinescu a avut un atac la Andra din cauza unui concurent.

Florin Călinescu, atac la Andra la Românii au Talent

Moment ireal pe scena emisiunii Românii au talent de la PRO TV. Un concurent din Craiova și-a făcut apariția pe scenă însoțit de o vioară electică. Instrumentul muzical de dimensiuni și aspect neobișnuit față de o vioară normală l-a intrigat pe Florin Călinescu.

Juratul a rămas uimit de dimensiunile ei și tot întreba unde este cutia ei. Moment în care Alexandru Zeta i-a explicat lui Florin Călinescu secretul viorii sale. După câteva glumițe nereușite despre instrumentul muzical, juratul l-a lăsat pe concurent să cânte. Puteți asculta numărul lui la finalul articolului.

Juratul s-a simțit de minune pe numărul lui Alexandru Zeta, a râs, a aplaudat și chiar a scos un mare teanc de bancnotee de 100 de lei. Cu ele, a făcut o mică aroganță specifică maneliștilor: le-a luat și le-a îndreptat, în glumă, către concurent.

”Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus Florin Călinescu la Românii au Talent.

Andra i-a dat ”Nu” lui Alexandru Zeta

Cu toate că publicul (care este prezent în emisiune pe o plasmă uriașă plasată în spatele juraților, fiind prezenți în mod online prin Zoom) a fost încântat de număr, ca și ceilalți din juriu, Andra i-a dat lui Alexandru Zeta un ”Nu”. Gestul ei i-a șocat pe toți cei din platou, dar si de la televizor.

Cel mai șocat de gestul ei a fost Florin Călinescu, care i-a dat un ”Da” concurentului. Evident, vedeta PRO TV nu s-a putut abține să nu discute cu Andra decizia ei de a da un ”Nu”, dar după ce Alexandru Zeta a părăsit scena.

La mine este un nu, cu părere de rău, pentru că…. Când calci prea mult accelerația, o dai în extrema cealaltă. Mi s-a părut prea mult, ce poate să fie frumos devine, la un moment dat, deranjant. Îmi pare rău, mă iertați”, a spus Andra

Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil”, a mai adăugat Florin Călinescu.

Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre (n.r. Mihai Petre, fost jurat al emisiunii în sezonul trecut) hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a mai reproșat Florin Călinescu colegei sale de pupitru, Andra.

Nu a auzit nimeni cum a tras de corzi, cum aproape le-a rupt? Așa am simțit eu acum. Am gresit, nu am greșit… așa am simțit”, și-a scuzat Andra votul șocant, mai ales din prisma faptului că, dintre toți cei de la masa juraților, e singura cu ani de experiență muzicală în spate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI