Florin Călinescu a apărut la Kanal D, după demisia din PRO TV. Actorul a vorbit despre Caracal și Săpoca

Autor: Claudiu Surmei - 16:31, 20 aug. 2019
Florin Călinescu a vorbit despre cazurile Caracal și Săpoca

Florin Călinescu a apărut la Kanal D, după ce a intrat în politică și și-a dat demisia de la Pro TV. Fotul jurat de la Românii au Talent a vorbit despre cazul crimelor de la Caracal și de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca. Actorul spune că nepotismele sunt cauza acestor situații tragice.

Florin Călinescu a vorbit despre cazurile Caracal și Săpoca

„Povestea cu Caracalul să o lăsăm pe seama timpului. Parca toți anchetatorii stau la mila lui Gheorghe Dincă, sunt la bunul său plac. Sunt și oameni care suferă în tăcere, inclusiv polițiști, în subordinea unui impostor pus de partid. Până la șeful de post, totul este numit pe linie de partid. Soluția este să demilitarizezi total MAI. Un minister puternic, numeros, profesionist și remunerat cum trebuie, asta ar trebui”, a spus Florin Călinescu la Kanal D.

Actorul este de părere că demisiile nu rezolvă astel de cazuri tragice și susține că România are nevoie de oameni pricepuți, care să gestioneze ca la carte astfel de situații.

„Orice criminal trebuie tratat civilizat. Dar trebuie oameni pricepuți să se ocupe de asta. E dincolo de orice thriller ce se întâmplă la Săpoca. De 30 de ani însă, oamenii politici și-au pus oamenii în fruntea ministerelor. Demisiile anunțate de ministrul Sănătății nu rezolvă mare lucru”, a spus Călinescu.

Fostul jurat de la Românii au Talent și-a dat demisia de la Pro TV pentru a intra în politică. El a fost ales președinte al Partidului Verde, după ce a primit oferte din partea mai multor formațiuni policite.

„Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, declara actorul în luna iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI