17 mai 2021 | 18:34

Florin Busuioc, ironizat de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO

Monden
Florin Busuioc, ironizat de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO
Fiul lui Florin Busuioc, obscen pe rețelele de socializare

Florin Busuioc a făcut multe sacrificii pentru a ajunge la faima de care se bucură astăzi, iar familia pe care și-a construit-o în trecut a avut de suferit. Chiar dacă anii au trecut, fiul său nu poate să uite tot ce s-a întâmplat și a început să își ironizeze tatăl chiar pe rețelele de socializare.

Fiul lui Florin Busuioc a transmis un mesaj tranșant la adresa tatălui său

În timp ce Florin Busuioc a ajuns în televiziune, deși își dorea o carieră în actorie, fiul său și-a găsit chemarea pentru muzică. Acesta este îndrăgostit de stilul underground, așa că fiecare imagine pe care o postează pe Facebook șochează internauții. Gesturi obscene pot să fie văzute în pozele fiului lui Busu, iar, de curând, el și-a ironizat și propriul tată printr-un videoclip ce a stârnit multe controverse.

Fiul lui Florin Busuioc a decis să distribuie pe profilul său un videoclip în care tatăl lui este ironizat. Nici descrierea de care s-a folosit nu a putut să nu fie observată, mesajul fiind unul tranșant la adresa părintelui ce a ales să îl uite. „Pai ce-ai făcut mă nene măăă?”, a scris acesta pentru admiratorii săi de pe social media.

Florin Busuioc, despre relația cu fiul său. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt

Relația pe care o are Florin Busuioc cu fiul său este una extrem de complicată. În 1991, acesta s-a îndrăgostit de o femeie pe nume Marieta din Târgu Mureș, de profesie medic. Din relația lor a rezultat un fiu, dar cei doi nu au avut o viață amoroasă foarte bună și au decis să divorțeze după ce Busu a ales să se mute la București și să stea cât mai departe de casă. Astfel, Florin Busuioc Jr. a rămas alături de mama lui, iar legătura cu tatăl a avut de suferit.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista.

În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, declara în trecut Florin Busuioc pentru OK TV Online.

Florin Busuioc nu ține legătura cu propriul copil

Florin Busuioc a trecut prin momente foarte grele după ce a suferit un infarct. Pe atunci, acesta primea doar un mesaj de la fiul său ce auzise de problemele lui de sănătate. Chiar dacă Florin Busuioc Jr. nu a fost deloc prietenos cu actorul, ci foarte acid, tatăl lui nu l-a judecat și l-a înțeles, mai ales pentru că nu a fost deloc prezent în viața lui.

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui.”, a spus Florin Busuioc.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro