Florin Busuioc, între viață și moarte. Busu a fost operat de urgență. Ce a pățit?

de: Redacția
07 11. 2018

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator. Mai aicunoscut publicului sub numele Busu, acesta a fost operat în noaptea dintre 6 și 7 noiembrie.

Florin „Busu” Busuioc, 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol, în Craiova în seara zilei de 6 noiembrie. Busu a fost dus de urgență la spital. Starea actorului a fost gravă și a fost băgat urgent în operație.

După primul stop cardiac, în urma căruia a fost resuscitat, Florin Busuioc a mai suferit alte două.

La ora 00:55, Raed Arafat, secretar în MAI, a declarat că Florin Busuioc a fost supus unei intervenții pentru montarea unui stent. Intervenția chirurgicală la care a fost supus Busu a durat aproximativ jumătate de oră.

Actorul Florin Busuioc a fost operat la spitalul din Craiova. Busu a fost supus în noaptea dintre 6 și 7 noiembrie operației pentru montarea unui stent.

La ora 7:15, spitalul a dat ultimele detalii. Busu eeîn afară oricărui pericol, după cum a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalul de Urgenţă din Craiova.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, citată de Mediafax.

Florin „Busu” Busuioc era în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului „Central Park”. Busu a început să se simtă rău în timpul spetacolului. A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Ulterior, Florin Busuioc a fost transportat la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la București, însă acest lucru nu a fost posibil.