Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă

Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă
Florin Busuioc, anunț crunt despre vreme

Mulți bucureșteni visează la o zi de sâmbătă plăcută și însorită, însă Florin Busuioc a făcut un anunț care o să îi întristeze pe mulți! Cunoscutul Busu a anunțat ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare. Fenomenele capricioase o să le aducă probleme multor români.

Meteo. Ce a dezvăluit Florin Busuioc despre vreme

Weekend-ul acesta o să vină cu vreme schimbătoare. Frigul o să pună stăpânire pe Capitală sâmbătă, 4 decembrie, ținând cont că doar 5 grade Celsius o să se înregistreze la prânz. Din fericire, ziua de duminică, 5 decembrie, aduce surprize plăcute, ținând cont că o să se încălzească.

„Astăzi au fost 15 grade în București, mâine dimineață avem lapoviță și 5 grade la prânz. În țară, sigur, e mult mai bine, o să fie de la 9 la 7 grade. Plouă pe partea sudică, sud-est, avem lapoviță dimineața, iar în unele locuri se transformă în ploaie.

Ninge la nunte, în Transilvania și Moldova. La noapte, Transilvania și Moldova o să aibă ninsori. Mâine o să fie rece, nu avem mai mult de 7 grade. Răcirea se va simți în toată țara.

Ziua de duminică vine cu 12 grade, cu o creștere de temperatură peste normalul acestei perioade. Mâine e spre normal, după aceea e mai cald decât ar fi normal.

Luni avem între 4 și 14 grade, deci și mai cald. Marți iar se duc temperaturile.”, a transmis Florin Busuioc în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Florin Busuioc, mesaj dur: ‘Nu eram atât de prost în armată’

De asemenea, pe lângă faptul că i-a pus la curent pe români cu privire la vremea meteo, Florin Busuioc a discutat și despre faptul că defilarea Jandarmeriei Române din Cluj-Napoca, care a avut loc pe 1 decembrie. Jandarmii nu s-au sincronizat, astfel că momentul i-a surprins neplăcut pe mulți români.

Ulterior, Jandarmeria Română și-a cerut scuze într-un mod public pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare. Totuși, Florin Busuioc a transmis un mesaj dur cu privire la ce s-a întâmplat la ceremonia organizată în Cluj-Napoca.

„Nici eu nu eram atât de prost în armată. Uite cum dau ei din mâini, formația sincron. Eu când eram în armată și băteam în pas de defilare, nu eram atât de desincronizați.

Eram într-un pluton în care eram ăștia care căzuseră pe la facultate. Nu eram așa de proști. Ce pluton e ăla care poate să meargă în halul ăsta la defilare? Bă, la defilare? Se presupune că s-a repetat înainte.”, a mai zis Florin Busuioc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI