Florile pe care nu ai voie să le ții în casă. Este interzis, îți fac mult rău

Aceste flori nu se ţin în casă. Aduc ghinion şi ceartă în familie

Deşi aduc un aer personal şi transformă o locuinţă în „acasă”, unele flori nu ai voie să le ţii în casă. Conform specialiştilor, îţi fac mult rău. Iată care sunt acestea!

De ce este interzis să ţii aceste flori în casă

Plantele sunt nelipsite din casele românilor, însă specialiştii în superstiţii îţi recomandă ca aceste flori să nu fie ţinute în locuinţă. Motivele sunt multe: unele aduc ghinion, altele dau energii negative. Aşadar, trebuie să afli şi tu despre cele care îţi pot face mult rău.

Pe primul loc este FICUSUL. O plantă iubită de aproape toată lumea, aceasta este, de ani de zile, în aproape orice locuinţă. Se pare însă că Ficusul aduce mult ghinion, boli şi multă ceartă între membrii familiei. Din acest motiv, el trebuie lăsat să stea pe terase sau în curte. Desigur, în sezonul rece, trebuie acoperit pentru a nu îngheţa.

Garoafele se află şi ele pe lista florilor pe care nu ai voie să le ţii în casă. Motivul?! În tradiţia populară, acestea se duc la înmormântări. Mai mult, aduc ghinion. Puteţi apela la crizanteme, de exemplu, care sunt la fel de rezistente şi aduc prosperitate.

Citeşte continuarea articolului pe STIRIDINLUME.RO.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI