Florile de apartament pe care toți oamenii trebuie să le aibă în casă. Cele mai inspirate alegeri

Florile de apartament pe care toți oamenii trebuie să le aibă în casă. Cele mai inspirate alegeri
Ce plante sunt perfecte pentru apartament

Florile ar trebui să nu lipsească din fiecare casă. Pe lângă faptul că arată extrem de bine și completează un decor rafinat, ele au talentul să aducă foarte multe energii pozitive. Totuși, nu trebuie alese plante la întâmplare, ci există o selecție din care multe persoane pot să aleagă atunci când vine vorba despre design-ul interior.

Plante perfecte pentru apartament. Toată lumea trebuie să le aibă

În cazul în care îți dorești neapărat să îți completezi locuința cu anumite flori de apartament, află că există unele plante ce vor supraviețui foarte bine în locuință și se vor îmbina foarte bine cu decorul, așa că toată lumea o să te laude și o să aprecieze alegerile tale. Puțină verdeață nu a stricat niciodată în casă!

Colocasia

Colocasia are frunze foarte mari ce pot să atingă o lungime de 60-70 de cm și o lățime de 40-50 de cm. În timp ce florile sunt foarte mici și galbene, această plantă reușește să atragă atenția chiar dacă înflorește foarte rar. Totuși, frunzele trebuie să fie curățate cu o cârpă moale, puțin săpun și apă călduță o dată pe lună pentru ca această plantă să rămână sănătoasă. În cazul în care apar frunze noi, cele bătrâne se vor usca, asigurând o continuitate.

Guzmania

Această plantă ce își are rădăcinile din America Centrală și Indiile de Vest este perfectă pentru a fi ținută în apartament, mai ales pentru că trebuie să stea la o temperatură cuprinsă între 18 și 24 de grade. Ea este cunoscută pentru frumusețea frunzelor și a florilor, așa că trebuie îngrijită constant pentru a ajunge la cea mai versiune a sa. Planta trebuie udată regulat cu doar câteva picături de apă pe zi, nu are nevoie de o umiditate ridicată și trebuie să fie ferită de razele soarelui.

Calathea

Printre alte plante pentru apartament se numără și calathea, o plantă braziliană ce bucură pe toată lumea printr-o înflorire de lungă durată. Totuși, pentru că această specie are nevoie de o umiditate ridicată ea trebuie păstrată în ghivece ce au un pat de bile de lut. Mediul în care prosperă nu este unul greu de obținut și planta va înfrumuseța imediat locuința dacă este îngrijită cum trebuie.

Maranta leuconeura

Această plantă își ridică frunzele seara, așa că poziția pe care o adoptă reamintește de o persoană ce se roagă. Maranta leuconeura nu are nevoie de o îngrijire atentă, mai ales pentru că poate prospera dacă este udată regulat. De asemenea, ea nu trebuie să aibă parte de foarte multă lumină pentru că își poate pierde frunzele extrem de frumoase.

Bromelia

Bromelia este o plantă ce are o floare strălucitoare și se poate adapta foarte ușor la mediul din apartament. Dacă cineva își dorește o schimbare de design interior, aceasta este cea mai bună alegere. Ea trebuie să fie ținută la o temperatură medie de 22-27 de grade și trebuie să fie udată regulat. Totuși, dacă persoana ce o deține nu are mult timp liber, planta rezistă și fără apă pentru mult timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI