Flavia Mihășan îți spune cum testezi instant bonele pentru copiii tăi. Greșeala majoră pe care o fac cum intră în casă

Flavia Mihășan îți spune cum testezi instant bonele pentru copiii tăi. Greșeala majoră pe care o fac cum intră în casă
Flavia Mihasan iti spune cum testezi instant bonele pentru copiii tai

Fosta asistentă TV Flavia Mihășan a ajuns în pragul disperării! Vedeta nu reușește să găsească nicio bonă pentru copii. Deoarece este extrem de ocupată, dansatoarea are nevoie de cineva cu experiență care să se ocupe de cei doi băieți ai săi. Doar că nimeni nu respectă o regulă la care ține extrem de mult fosta vedetă de la Antena 1. Un test banal le dă mari bătăi de cap tuturor candidatelor! De ce nicio bonă nu se ridică pretențiilor fostei asistente de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Testul banal pe care nu-l trec majoritatea bonelor. Flavia Mihășan dezvăluie regula de bază

De când a devenit mamă, Flavia Mihășan trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Momentele pe care le trăiește alături de Marius, partenerul ei, și de cei doi băieți, Tudor și Carol, sunt unice.

„Nici nu mai știu cum era viața mea înainte de copii”, a declarat Flavia Mihășan în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

În vârstă de 37 de ani, fosta asistentă TV a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 15 mai 2021. Dansatoarea și iubitul ei adoră să petreacă timpul cu cei doi copii, însă trebuie să se ocupe și de proiectele profesionale. Și pentru că niciun copil mic nu poate fi lăsat singur, vedeta caută de ceva timp o bonă. Din păcate, nicio candidată nu a fost pe gustul ei. De vină ar fi un test banal pe care nimeni nu reușește să-l treacă.

Greșeala majoră pe care o face o bonă într-o casă cu copii

Flavia Mihășan testează toate bonele înainte de a-și da acceptul final. Multe nu-și dau seama că fac o greșeala majoră cum intră în casă.

„Sunt o mamă full time. Pentru mine, perioada de pandemie a fost minunată, perfectă! Acum am o pseudo-bonă, o prietenă foarte bună de familie, care își face ucenicia la noi. Asta cu bonele e ceva dificil pentru mine. Felicitări celor care au găsit deja. Nu este vorba că am reguli exagerate, dar noi ne creștem copiii corect. Noi vorbim corect gramatical…E foarte important.

În primul rând, e vorba de intuiție. Ca mamă, ai acest simț foarte dezvoltat. Bine, ok, eu sunt genul ăla de mamă de care se spune că sunt exagerată. Dar simt nevoia să dețin controlul. Vreau să fiu acolo non stop, să știu că sunt bine.

Mai sunt chestiile astea elementare. Când intri în casă…întâlnirile astea cu bonele au avut loc acasă, pentru că am vrut ca băiețelul nostru Carol să se simtă în mediul lor. Și au intrat fără să se spele pe mâini. În momentul în care intri într-o casă cu copii, primul lucru pe care îl faci este să te speli pe mâini. Mamelor, considerați că exagerez? A fost vorba și de ce simte copilul din prima, Carol nici nu e genul care se atașează din prima..”, a mărturisit vedeta TV, luni, 20 septembrie, la Măruță.

Ce temeri avea fosta asistentă TV înainte de cele două sarcini?

În urmă cu mai mulți ani, Flavia Mihășan visa să devină mamă, însă acest subiect îi crea și emoții. Fosta asistentă TV trăia cu teama că va fi o mamă prea permisivă. Încă de atunci știa că nu vrea să aibă doar un singur copil, ci doi.

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil.

Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur. M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber”, declara Flavia Mihășan înainte să devină mamă pentru a doua oară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI