Fiul Mihaelei Rădulescu a plecat de acasă. Primele declarații ale divei: ”Sufăr enorm”
Fiul Mihaelei Rădulescu este un tânăr inteligent și are un viitor strălucit în față. Cu toate că este extrem de mândră de el, diva de la Monaco nu poate să se obișnuiască cu faptul că Ayan nu mai este un copilaș.
Fiul Mihaelei Rădulescu a plecat de acasă. Primele declarații ale divei
Vine un moment în care fiecare copil își urmează drumul. Este și cazul lui Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, care a intrat la două facultăți.
Ayan Schwartzenberg a urmat exact sfaturile mamei sale și se îndreaptă către sistemul de învățământ american. El este un elev conștiincios și vrea să facă o carieră spectaculoasă.
Chiar mama lui a fost cea care l-a îndemnat să aplice la facultăți, însă acum îi este greu să accepte că fiul ei va pleca de acasă.
„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu.
La 16 ani, Ayan a trebuit să aleagă între două facultăți de prestigiu din America unde fusese acceptat.
„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta.”
Mihaela Rădulescu, despre cum a ajuns fiul ei la studii în America
Vedeta a declarat că și-a pregătit fiul încă de la grădiniță pentru momentul în care va pleca la studii în America. Însă cu toate acestea, încă îi este greu să se împace cu ideea.
„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.
Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. D
acă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a spus ea.
Acum, Ayan stă într-un campus universitar din New Jersey, iar mamei sale îi vine foarte greu să vadă casa goală.
„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… Inclusiv acum mi-e greu să ştiu că iar pleacă din vacanţă în America şi iar rămâne casa goală”, a complett ea.