Fiul lui Ralf Schumacher susține că mama sa are „probleme mentale” și a trăit un adevărat coșmar alături de ea în ultimii ani

de: Andrei Simion
07 10. 2024

David Schumacher fiul fostului pilot Ralf Schumacher a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre mama sa, Cora, la scurt timp după ce tatăl său a anunțat public că are o relație cu un bărbat.

Pilotul David Schumacher, fiul lui Ralf Schumacher, a ieșit în apărarea tatălui său în controversa dintre acesta și mama sa, Cora, după ce Ralf și-a dezvăluit noua relație sentimentală.

„În mod normal, nu aș vrea să vorbesc despre problemele familiei în public, pentru că aceste lucruri nu ar trebui discutate pe internet… Din păcate, mama mea pare să vadă lucrurile altfel. Acum este momentul să pun capăt acestei situații: îmi doresc doar să trăiesc în pace și să-mi ating obiectivele, fără să fiu întrebat despre toate acuzațiile pe care mama le aduce mie și tatălui meu”, a declarat David Schumacher într-un mesaj publicat pe Instagram, pe care l-a șters ulterior.

David a menționat că mama lui a suferit de „probleme mentale de când mă știu”.

„Când părinții mei au divorțat în 2015, mama m-a amenințat că îmi va distruge visul”

David Schumacher a relatat că, în timpul divorțului părinților săi din 2015, mama lui l-a amenințat că, dacă nu va locui cu ea, îi va distruge visul de a deveni pilot de curse.

„Când părinții mei au divorțat, mama m-a amenințat că dacă nu voi locui cu ea, îmi va distruge visul de a deveni pilot de curse, pentru că, având custodie comună, nu ar mai semna documentele necesare”, a povestit David.

David Schumacher: „Mama mea a încercat să mă despartă de tatăl meu împotriva voinței mele, și a trebuit să chemăm poliția”

Publicația ‘Daily Mail’ a redat restul mesajului dur al lui David împotriva mamei sale:

„Deoarece ea nu se afla într-o stare mentală adecvată pentru a avea grijă de mine, și nu îmi doream să cresc într-un mediu în care singurul lucru important era cât de rău era tatăl meu, pur și simplu nu mai voiam să fiu în preajma ei…

A avut loc un incident în care mama a vrut să mă despartă de propriul meu tată, împotriva voinței mele, și situația a scăpat atât de tare de sub control încât a trebuit să chemăm poliția, deoarece îl lovea pe tatăl meu fără încetare.”

„Acuzațiile constante că tatăl meu mi-ar fi băgat totul în cap nu sunt nici pe departe adevărate”

David a subliniat că acuzațiile mamei sale, conform cărora tatăl său l-ar fi influențat și i-ar fi vorbit doar de rău despre ea, nu au nicio bază reală.

„Acuzațiile constante că tatăl meu mi-ar fi băgat totul în cap și că ar vorbi doar de rău despre ea nu sunt nici măcar pe aproape adevărate”, a conchis David Schumacher.