Fiul lui Olăroiu, aroganțe cu Patrick Borcea pe Dorobanți. A apărut cu o mașină care costă cât 7 apartamente în București FOTO EXCLUSIV

Fiul lui Olăroiu, aroganțe cu Patrick Borcea pe Dorobanți. A apărut cu o mașină care costă cât 7 apartamente în București FOTO EXCLUSIV
Fiul lui Olaroiu, arogante cu Patrick Borcea pe Dorobanti

Fiul lui Cosmin Olăroiu trăiește pe picior mare și stârnește invidia tuturor domnilor atunci când scoate din garaj bijuteria sa pe patru roți. Recent, Dani Olăroiu a fost surprins în oraș alături de Patrick, fiul lui Cristi Borcea, când savurau o prăjitură pe bulevardul Dorobanți din Capitală.

Unde au fost surprinși Dani Olăroiu și Patrick Borcea în București

Dani Olăroiu a fost fotografiat de către paparazzi de la Impact.ro la volanul bolidului său de lux, un superb Brabus 700 care costă nici mai mult, nici mai puțin de 350.000 euro.

Fiul lui Cosmin Olăroiu, fostul antrenor de la FCSB, a fost acompaniat de Patrick și un alt prieten de-al lor când au descins la faimoasa cofetărie de pe Dorobanți 140, acolo unde s-au bucurat de un desert dulce și au discutat afaceri.

Tinerii au cumparat mai multe platouri de prăjituri după care au plecat către un imobil de pe Șoseaua Nordului. Îmbrăcați sport și cu măștile de protecție de purtător, cei doi prieteni au atras atenția cetățenilor din București.

Patrick Borcea nu a ținut corespunzător masca, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-și vadă liniștit de drum. Dani Olăroiu este patronul unui complex rezidențial din Constanța, la care celebrul său tată este investitor.

„Dacă va fi o afacere, la sfârşit va fi o afacere, ca să mă înţelegeţi, nu sunt afacerile mele. Eu sunt purtător de cuvânt. Ştii ale cui sunt afacerile, nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit acela va merge la adevăratul «patron».

Însă ştii foarte bine că patronul adevărat, cel care se va ocupa şi va continua aceste lucruri, e profitul lui, banii merg la el nu la mine, fiul meu, eu sunt doar purtător de cuvânt.”, declara Cosmin Olăroiu în 2020, în exclusivitate pentru LookSport.

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul furat de 180.000 de euro

Fostul tehnician de la echipa chineză Jiangsu Suning a trecut prin momente dificile acum câteva luni când i-a fost furat un ceas de lux în valoare de 180.000 de euro. Din fericire, poliția a reușit să-l recupereze după ce un colecționar de ceasuri din Dubai a intrat în posesia bijuteriei.

„Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă. Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, a declarat Cosmin Olăroiu, acum câteva săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI