Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, discurs halucinant la adresa tatălui său: ‘Acum îți știe lumea caracterul’

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, discurs halucinant la adresa tatălui său: ‘Acum îți știe lumea caracterul’
Fiul lui Catalin Zmarandescu, discurs halucinant la adresa tatalui sau

Un adevărat scandal a pornit la Survivor România, în prima ediție a acestui sezon difuzat la PRO TV, ai căror protagoniști au fost Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu și TJ MIles. Câțiva membri ai echipei Faimoșilor nu sunt de acord cu stilul spartan al luptătorului. Fiul lui Zmără a ținut un discurs halucinant la adresa părintelui său. Cui îi dă dreptate.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atac la adresa luptătorului

Deși emisiunea abia a început de 3 zile, certurile nu au întârziat să apară la Survivor România. Cătălin Zmărăndescu a intrat într-un mic conflict cu anumiți colegi de echipă, motiv pentru care a fost unul dintre cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare, în cadrul consiliului de luni, 17 ianuarie.

De asemenea, Cătălin Zmărăndescu a fost izolat de către colegii lui din echipa Faimoșilor, după ce l-a înjurat pe TJ Miles și a avut un schimb dur de replici cu Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu și Emil Rengle.

Recent, celebrul luptător a primit o lovitură de la Mihai, fiul său din prima căsnicie, care a postat un mesaj cutremurător pe TikTok, vorbind despre caracterul tatălui său.

„Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat!”

Cei doi bărbați au rupt legăturile acum 4 ani de zile. Mihai Zmărăndescu nu a avut milă față de concurentul de la Survivor România, pe care l-a criticat extrem de aspru.

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă.

Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara!”, a dezvăluit Mihai Zmărăndescu, fiul Faimosului de la Survivor România, pe TikTok.

Survivor România 2022 a avut premiera duminică, 16 ianuarie, la PRO TV. După ce au fost nominalizați spre eliminare Xonia, Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, publicul a ales, iar Xonia a fost prima Faimoasă eliminată din competiție. O descalificare șocantă a avut loc la Survivor, când Liviu de la Războinici a cerut să plece acasă, deoarece nu a mai putut duce competiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI