Fiul doctorului Naum Ciomu, ridicat de mascați. Ce legături are cu clanul Cămătaru

Fiul doctorului Naum Ciomu, ridicat de mascați. Ce legături are cu clanul Cămătaru
Fiul lui Naum CIomu, probleme grave cu legea

Fiul lui Naum Ciomu are grave pobleme cu legea. Care sunt legăturile acestuia cu celebrul clan Cămătaru? Andrei Ciomu nu se ferește să se afișeze în public cu interlopi, deși cunoaște riscurile.

Fiul doctorului Naum Ciomu, probleme cu legea. Băiatul a fost ridicat de mascați

Fiul medicului Naum Ciomu a fost ridicat de către procurorii DIICOT și polițiștii bucureșteni. Acestuia i se aduc acuzații în dosarul care îi vizează pe foștii locotenenți ai Cămătarilor. Cei din urmă ar fi vinovați de constituirea unui grup infracțional organizat care se ocupă și de recuperări.

Acțiunile în cauză se efectuează prin șantajarea unuor oameni influenți. Andrei Ciomu este iubitorul unei astfel de lumi și nu s-a ferit niciodată să se afișeze în compania temuților interlopi: Florin Șpac sau Marian Sîrbu, cunoscut drept Box.

Grupul infracțional din care fac parte a fost destructurat în cursul zilei de miercuri, 26 mai, de către anchetatorii antimafia. Procurorii DIICOT și polițiștii bucureșteni au ridicat ieri 16 persoane.

Conform unor surse judiciare, liderii grupului ar fi: Marian Sîrbu, zis Box, Alexandru Stoica, cunoscut sub numele de Aticu și fostul luptător al CS Dinamo, Florin Șpac, foști oameni de încredere ai fraților Nuțu și Sile Cămătaru, conform gândul.ro. Alături de aceștia a mai fost luat și Andrei Ciomu, fiul cel mare al medicului chirurg Naum Ciomu. 

Greșeala uriașă medicală făcută de tatăl său

Amintim că doctorul a devenit cunoscut după ce în 2004 a amputat din greșeală penisul unui pacient cu bisturiul electric. Acesta a crezut că este vorba despre un testicul malformat care trebuia extirpat.

“Nu se poate explica decit ca la un moment dat a avut o abesnta de ordin psihic”, a spus Vladimir Belis. “A fost ca un somnambul. Efectiv s-a dezorientat complet. Dupa parerea, mea, este un accident intraoperator greu de explicat”, a adaugat prof. Sinescu.

“Medicul anestezist ne-a spus ca in timpul operatiei a fost nevoita sa prelungeasca anestezia pacientului, printr-o intubare oro-traheala, pentru ca timpul preconizat trecuse. Mai mult nu ne-a interesat, pentru ca nu a avut responsabilitate in actul operator propriu-zis”, a mai declarat specialistul.

“El nici macar n-a pus mina acolo. Abia a iesit de pe bancile facultatii, nici nu stie care e testiculul”, l-au scos din discutie profesorii universitari. “Noul penis va semana din punct de vedere cosmetic cu cel initial si va asigura functia de urinare. Cat priveste functia sexuala, n-as putea face o evaluare in privinta reusitei, nici macar procentuala. Speram sa reusim”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI