Fiul cel mare al lui Ştefan Bănică Jr, surprins într-o ipostază neaşteptată. Radu şi-a uimit fanii, vrea să-şi schimbe meseria? Foto

de: Ionuț Vieru
17 05. 2024

Ștefan Bănică Jr se poate mândri cu un fiu foarte talentat, însă recent a fost surprins într-o ipostază neobișnuită. Fanii au rămas uimiți când l-au văzut cu ce s-a îmbrăcat.

Cum a fost surprins Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică preferă să stea departe de camerele de filmat, dar de data aceasta a ieșit în evidență prin ținuta sa neașteptată. Tânărul actor și cântăreț a fost surprins plimbându-se pe un teren de sport din București îmbrăcat în haine preotești.

Tânărul avea o sutană completă, o pălărie mare, de culoare crem și o pereche de pantofi roșii. Vestimentația pare a fi una preotească. La început a fost surprins singur, dar mai apoi s-a alăturat unui grup de persoane, după care a plecat spre mașina sa parcată în apropiere și a plecat.

Cum a fost surprins fiul lui Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică vorbește despre primul eveniment la care a participat alături de tatăl său

Tânărul îi calcă pe urme tatălui său. În vârstă de 22 de ani, actorul și cântărețul a preferat să stea deoparte de lumina reflectoarelor până la 18 ani. În cadrul unei emisiuni, a vorbit despre un moment important pe care l-a trăit alături de tatăl său.

„Odată eram la Romanian Awards și eu eram în spate. Cred că acesta era primul eveniment la care ne-am afișat împreună…nimeni nu știa că sunt fiul lui.

Erau mulți bodyguarzi pe lângă el și când mă vedeau ziceau: «Bă, dă-te de aici! Dă-te!». Și ziceam: «Stați un pic că sunt…» Și mergeam cinci pași și zicea el: «Bă, e fiul meu». Și mergeam apoi în față.

Știu că a venit atunci Andra, și tata mi-a dat trofeul să îl țin, și el a vorbit cu Andra și eu îl rugasem să îmi facă și mie cunoștință. Și nu mi-a făcut, Andra a crezut că poate sunt asistentul sau ceva.

Nu s-a uitat deloc, apoi am văzut-o cum pleacă. Am zis apoi că o să vină momentul când o să o cunosc datorită mie nu datorită ție. Așa a fost prima mea întâlnire cu Andra”, a povestit Radu.

Ștefan Bănică nu-și răsfață copiii

Artistul se poate mândri cu trei copii frumoși și la fel de talentați ca și el. Chiar dacă ar putea să-i răsfețe în fiecare zi, Ștefan a dorit să-și învețe copiii că banii nu cresc în copaci, ci se câștigă prin muncă grea.

„Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci şi că tot ce au, material, se datorează muncii părinţilor lor. Şi atunci, atâta timp cât stăm împreună, până când vor fi majori, munca asta trebuie respectată.

Că nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe reţelele sociale cu tot felul de maşini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinţii lor şi care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților.

Şi atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală. Dar sunt şi puști care reuşesc să facă asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva”, a spus Ștefan Bănică.