07 oct. 2022 | 08:36

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghecampf, pe patul de spital. Problemele de sănătate cu care se confruntă Bebeto după scandalul părinților săi

Monden
Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghecampf, pe patul de spital. Problemele de sănătate cu care se confruntă Bebeto după scandalul părinților săi
Anamaria Proda, Bebeto și Reghe

Imaginile scandaloase apărute în spațiul public au zdruncinat scena sportului românesc, după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns să-și împartă pumni și picioare în fața tuturor. După scenele violente extrem de mediatizate, copilul celor doi a fost, din păcate, victima acestui scandal. În urmă cu puțin timp, Bebeto a făcut o postare care a adus îngrijorare în rândul celor care îl urmăresc.

Bebeto, afectat teribil de scenele de agresiune dintre părinți

După o dragoste similară cu cea văzută în filmele romantice, Anamaria Prodan și Reghe au devenit rivali într-un război al puterii. Cei doi nu au reușit încă să ajungă la un nivel de înțelegere care să aducă liniște în viața celor doi, iar acest lucru pare să îl afecteze destul de tare pe fiul lor, Bebeto.

În urmă cu câteva zile, în spațiul public s-au viralizat scenele agresive dintre părinții săi, eveniment care l-a afectat pe copil, mai ales că face parte dintr-un colectiv care l-ar fi ironizat din această cauză. Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că Bebeto i-ar fi spus că tatăl său l-a făcut de rușine la școală. Din acest motiv, Laurențiu Reghecampf Junior se află în atenția autorităților.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a acuzat Anamaria Prodan, după scandalul din stradă.

Imaginea postată de Bebeto pe o rețea socială, îngrijorătoare?

La scurt timp după intervenția reprezentanților Protecției Copilului, care au demarat o anchetă în acest caz, Laurențiu Reghecampf Junior a postat o poză de pe patul de spital, acesta apărând cu picioarele ușor bandajate, semn că ar urma niște ședințe de fizioterapie, cel mai probabil din cauza sportului pe care îl practică, el moștenind talentul tatălui său.

Bebeto a ales să nu facă nicio descriere la poza postată pe story, fiind etichetată doar clinica în care urmează tratamentul.  Zilele trecute, copilul celor doi a fost vizitat de Protecția Copilului pentru a fi investigată starea emoțională a acestuia după șirul de scandaluri în care a fost implicat în urma divergențelor dintre părinți. Băiatul ar urma să intre și sub supravegherea unui psiholog, potrivit PlaySport. DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată la Anamaria Prodan.