Fiul Anamariei Prodan, mesaj bizar după ce Reghecampf a fost în Grecia cu altă femeie, nu cu amanta ”oficială”

Fiul Anamariei Prodan, mesaj bizar după ce Reghecampf a fost în Grecia cu altă femeie, nu cu amanta ”oficială”
Reacția fiului Anamariei Prodan după escapada tatălui în Grecia în compania unei tinere misterioase

Reacția neașteptată a lui Laurențiu Reghecampf Jr. după ce s-a aflat de escapada tatălui său în Grecia. Antrenorul s-a distrat alături de un grup de prieteni și o domnișoară misterioasă care i-a acaparat toată atenția. Ce a spus fiul Anamariei Prodan?

Reacția fiului Anamariei Prodan după escapada tatălui în Grecia

Laurențiu Reghecampf Jr. vine cu o primă reacție după vâlva începută în cursul zilei de ieri. Lumea mondenă continuă să fie cutremurată de detaliile apărute în scandalul longeviv al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Context: Celebrul antrenor a fost surprins într-o scurtă vacanță în Grecia în compania unui grup restrâns de prieteni. Detaliul care a surprins a fost că în atenția sa a fost mai tot timpul o domnișoară misterioasă.

Cei doi se simțeau foarte bine împreună și se vedea clar faptul că totul decurgea natural. La un moment dat, tânăra brunetă care a stat tot timpul în stânga sportivului i-a dat să guste cu furculița ei din peștele comandat.

Mesajul băiatului

În timpul acesta, Anamaria Prodan a revenit în Dubai. Impresara a susținut că vrea să se țină departe de scandalul creat în România, dar mai ales vrea ca toți copiii ei să fie liniștiți și feriți de scenariile incredibile apărute în tabloide. Băiatul celor doi soți a postat o fotografie din vacanță în timp ce tatăl său plecase deja din România.

În descriere a postat mesajul: „Nu oferi a doua șansă!”. Desigur că fanii se gândesc acum la faptul că cele scrise sunt mai degrabă un îndemn pentru mama sa. Cu toate astea, acestea sunt doar presupuneri ale fanilor care sunt surprinși de felul în care merg lucrurile în celebra familie.

  • ”Mai aveți multe minciuni?”

”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte”
Laurențiu Reghecampf Jr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI