Firicel din Las Fierbinți a ajuns la tribunal. Ce a pățit, alături de soția sa

Firicel din Las Fierbinți a ajuns la tribunal. Ce a pățit, alături de soția sa
Cuzin toma, alias Firicel, iar are probleme cu băncile

Cuzin Toma pare că nu mai scapă de ghinioane și procese. La începutul anului a reușit în instanță să câștige un proces cu CREDIDAM. Acum se pare că va merge iar în instanță, într-un alt proces.

Cuzin Toma, alias Firicel, bate holurile tribunalelor

Deja bine-cunoscutul actor, Cuzin Toma, nu mai scapă de procese, scandaluri și plimbări pe la tribunal. După ce a apărut în presă implicarea sa într-un dosar de de trafic de droguri, din ce în ce mai multe informații au ieșit la iveală.

În august, anul curent, Cuzin Toma câștiga în instanță aproape jumătate de milion de euro, în urma procesului cu cei de la CREDIDAM. Era un litigiu pe sumele pe drepturi de autor, pe care actorul nu le mai primise de la instituția respectivă. La momentul acestui ligitiu, Cuzin Toma a fost printre singurii care ar fi luat atitudine împotriva instituției, acuzându-i că nu i-au dat banii care i se cuveanu.

Firicel din Las Fierbinți a ajuns la tribunal. Ce a pățit, alături de soția sa
Cuzin toma, aproape milionar, cu banii câștigați în procesul cu CREDIDAM

”Eu nu mai sunt membru CREDIDAM de trei ani, dar în această perioadă CREDIDAM îmi colectează drepturile şi îmi aruncă nişte bani, eu neştiind de unde provin acele sume, asta e de fapt problema. Dar, într-adevăr, eu nu mai sunt membru CREDIDAM, dar asta de trei ani. Ce vreau să se înţeleagă este că deşi m-a dat afară, CREDIDAM tot îmi colectează bani. OK, m-ai dat afară, dar de ce îmi mai colectezi banii? Indiferent că eşti sau nu membru, CREDIDAM tot colectează, dar nu îi repartizează, asta e marea problemă”, declara Cuzin Toma.

Acum aflăm că Firicel are un alt proces, tot legat de bani, dar se pare că acum are de dat.

Firicel și-a lui consoartă, rechemați la judecată

Atât el, cât și soția acestuia au fost citați la tribunal într-un proces cu o instituție bancară. Cu alte cuvinte, este vorba de un credit nerambursat la timp, iar acum a fost rechemat în instanță. Litigiul, din informațiile existente, durează de patru ani, încă din 2016. Nu se știu foarte multe, nici despre suma datorată, nici dacă i s-a pus sechestru sau nu. Cert este că judecătorii de la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă i-au aprobat lui Cuzin Toma, în calitate de pârât, recursul la o altă decizie dată de tribunal.

”Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, este decizia instanței.

Conform noii decizii, Cuzin Toma și soția sunt rechemați la tribunal, pe data de 4 noiembrie, rămânând ca la data respectivă să se i-a o decizie finală în acest dosar, care durează din 2016. Până atunci însă, Cuzin și colegii de platou, din serialul ”Las Fierbinți”, o duc bine, iar noul sezon difuzat deja de PRO TV, se bucură de un succes de casă, așa cum era de așteptat.