Filmul dispariției fetei de 16 ani, găsită spânzurată. Filmată în timp ce se dezbrăca, iubita unui prieten de-al tatălui său

Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită spânzurată în pădure

Fata de 15 ani, din județul Vâlcea, care a fost găsită spânzurată în pădure, după o săptămână de când a plecat de acasă spunând că merge să-şi cumpere îngheţată, o luase pe căi greşite din cauza anturajului, susţin părinţii ei.

Filmul dispariției adolescentei de 15 ani, găsită spânzurată. A fost filmată în timp ce făcea striptease

Georgiana Denisa Unchiaşu, cunoscută și ca Suzy, era din comuna Oteşani, Vâlcea, scrie adevarul.ro. Fata avea 15 ani, era elevă în clasa a IX-a la Horezu şi avea o viaţă agitată. Deşi avea rezultate bune la școală, Suzy a luat-o pe căi greșite din cauza anturajului, dar și din cauza propriei familii, cum avea să se dovedească. Părinţii fetei susţin că totul a început de când a început liceul.

Pe 9 mai, Suzy, sub pretextul că merge să-și cumpere înghețată, a plecat de acasă și  a ajuns cu prietena ei, Georgiana, să se distreze cu nişte bărbaţi, în islazul de la marginea comunei. De altfel, aceștia au fost ultimii care au văzut-o în viaţă. Fata nu a mai apărut acasă și a fost găsită, pe 15 mai, spânzurată în pădure. Fata avea o relație cu un bărbat matur, pe nume Pelicanu, prieten cu tatăl ei. Părinții știau de relație. „Mai are o relaţie, dar pe mine nu mă deranjează”, spunea minora, în urmă cu mai multe luni despre bărbatul pe care îl iubea.

Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită spânzurată în pădure
Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită spânzurată în pădure. Sursa foto: observator.tv

Georgiana a luat-o pe Suzy cu ea pentru că iubitul ei mai venea cu un prieten

Pe 9 mai, Georgiana, prietena lui Suzy avea întâlnire cu iubitul, iar acesta venea însoțit de un alt bărbat. Din acest motiv Georgiana a luat-o cu ea și pe Suzy. La un moment dat aceasta a spus că i-a dat lui Suzy un pachet de țigări ca să meargă sî îi țină companie prietenului iubiitului ei.

Într-un final, încă doi bărbați s-au alăturat întâlnirii, ajungându-se la patru bărbați și cele două prietene. Ce au făcut acolo nimeni nu știe. La acea întâlnire Suzy a făcut striptease pe trapa unei mașini, filmată fiind de Pelicanu, pretenul tatălui ei. La întâlnire s-a consumat alcool, Suzy consumând trei beri.

Alin ar fi lăsat-o pe Suzy aproape de intrarea în comună

După întâlnire, Alin, unul dintre bărbații veniți la petrecere ar fi lăsat-o pe Suzy aproape de intrarea în comuna unde aceasta locuia, dar se pare că adolescenta s-a întors înapoi pe dealul unde a avut loc petrecerea și s-a spânzurat.

Pe de altă parte, părinții ar fi principalii vinovați, întrucât tatăl ar fi abuzat-o sexual pe fiica sa, lucru știut și acceptat de mamă. Poliția face cercetări încă în acest caz și va stabili dacă a fost sinucidere sau crimă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI