Fiicele lui Gigi Becali, show în club, la mare. Ce a făcut și ginerele lui, în văzul tuturor

Fiicele lui Gigi Becali, show pe litoral. Cum s-au distrat?

Distracția e mare pe litoral! Vara e pe terminate, iar ultimii petrecăreți se bucură de momentele rămase. Fiicele lui Gigi Becali și ginerele latifundiarului au făcut un adevărat show într-un club de fițe din Mamaia. Cum s-au distrat?

Fiicele lui Gigi Becali, distracție fără cusur pe litoral

S-a încins atmosfera într-un club de fițe de pe litoral! Ginerele lui Gigi Becali s-a distrat pe cinste alături de soția și una din cumnatele lui. Prințișorul din Drobroești, așa cum îl alintă socrul, e sufletul petrecerilor. Faptul că acesta a devenit proaspăt tătic nu i-a schimbat deloc pofta de viață și dorința de a-și trăi momentele de tinerețe alături de mama fetiței lui. Cei trei au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro distrându-se la maximum pe ritmuri orientale și nu numai.

Alexandra a venit însoțită de proaspăta familie de trei în club, așa că nu a fost singură, ținându-i companiei cumnatului ei pe ringul de dans. Cu toate că cele două femei aflate la masă au fost extrem de rezervate, dat fiind titulatura pe care o dețin de o viață și fiind mereu vânate de oricine la fiecare gest, Mihai nu a ținut cont de nimic și a comandat băutură după băutură. Sursa citată susține că la un moment dat Alexandra a uitat de tot și toate și s-a urcat pe un scaun pe care a dansat de mama focului, atrăgând atenția și trăgând puternic dintr-o țigară.

Cele două fiice ale lui Gigi Becali pe ringul de dans dintr-un club de pe litoral (Sursa Foto: spynews.ro)
Alexandra și Teodora pe ringul de dans dintr-un club de pe litoral (Sursa Foto: spynews.ro)

„Când o vrea Dumnezeu”

Teodora și Mihai Mincu au devenit părinți în urmă cu puțin timp, deși inițial s-a speculat că fiica lui Becali ar fi rămas însărcinată la o lună de la nuntă. „Din păcate, nu este adevărat. Teodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, a clarificat atunci situația ginerele afaceristului.

”Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine’
Gigi Becali

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI