Fiica Ronei Hartner, în lacrimi la înmormântare, lângă mătușa Rinda Hartner. Tânăra nu a rezistat la toată slujba FOTO EXCLUSIV

de: Sabina Anastasia
01 12. 2023

Fiica Ronei Hartner, condusă vineri, 1 decembrie 2023, pe ultimul drum, a fost prezentă la slujba de înmormântare de la Cimitirul Bellu din București. Nu a putut să rămână până la finalul ceremoniei, lângă mătușa Rinda Hartner. Momente de durere copleșitoare. FOTO EXCLUSIV

Rita Sumalya, prezentă la înmormântarea mamei sale

Pe țărâna neagră de la Cimitirul Catolic Bellu din București au pășit vineri, 1 decembrie 2023, pașii unui copil, pașii Ritei Sumalya, fiica Ronei Hartner. Adolescenta în vârstă de 15 ani și-a condus astăzi mama, cu privirea parcă pierdută, pe ultimul său drum.

Slujba de înmormântare a Ronei Hartner a început vineri, 1 decembrie 2023, la ora 12:00. La ceremonie, împreună cu Rita Sumalya, și-a făcut apariția și tatăl adolescentei, dansatorul Rocco Sedano, care a fost și primul partener de viață al regretatei actrițe.

Ce i-a spus Rona Hartner fiicei sale, înainte de a muri

Rita Sumalya este rodul iubirii dintre Rona Hartner și Rocco Sedano. Părinții săi s-au cunoscut în Franța, în anul 2007, acolo unde s-a născut și ea. Relația lor nu s-a transformat într-o familie în adevăratul sens al cuvântului, partenerii alegând să se despartă după 12 ani de zile.

Adolescenta a fost foarte apropiată de mama ei. Înainte de a muri, Rona Hartner i-a spus câteva cuvinte dureroase Ritei Sumalya, care au emoționat-o până la lacrimi:

„Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”.


Află detalii: Ultimul lucru pe care Rona Hartner i l-a spus fiicei sale. Rita nu s-a putut abţine, a început imediat să plângă

Rinda Hartner, alături de fiica regretatei sale surori

Unele voci au fost de părere că Rita Sumalya probabil nu va fi prezentă la înmormântarea mamei sale, evenimentul fiind unul foarte dureros. Cu toate acestea, adolescenta în vârstă de 15 ani și-a condus mama pe ultimul drum, parcă încă sperând că se va întoarce înapoi.

Alături de Rita Sumalya au fost tatăl ei, și mătușa sa, sora regretatei actrițe Rona Hartner. Rinda Hartner, pe numele său, a încercat să fie un sprijin pentru fata părăsită de mama trecută la cele veșnice, de la vârstă atât de fragedă.

Rita Sumalya a părăsit cimitirul sfâșiată de durere

Membrii familiei Ronei Hartner au încercat să se apropie de Rita Sumalya, la cimitir, și să o mângâie în aceste momente dificile. A fost nevoie să o ia de la mormântul mamei sale, cuvintele lor nefiind suficiente pentru a-i potoli durerea. Și-a dorit apoi să revină, pentru câteva secunde, lângă mama ei.

În cele din urmă, Rita Sumalya a plecat din Cimitirul Bellu, cu lacrimi mari și fierbinți curgându-i pe față și inima sfâșiată de durere. Regretata actriță Rona Hartner a fost înmormântată alături de străbunicii, bunicii și tatăl său, potrivit orânduielii Bisericii Catolice.

Află detalii: Ce va fi așezat la picioarele Ronei Hartner, în sicriu. Cum arată locul de veci al artistei FOTO EXCLUSIV