Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la doar 19 ani. Soțul tinerei este un vestit avocat. Primele imagini de la cununia civilă

de: Andrei Simion
29 09. 2024

Raluca Moianu, fosta gazdă a emisiunii „Iartă-mă” (TVR), a împărtășit cu emoție că unica ei fiică, Mara, care studiază Dreptul, s-a căsătorit civil ieri. Mara și soțul ei, un avocat renumit, și-au oficializat iubirea îmbrăcați elegant, ca în reviste, iar fotografiile de la acest eveniment emoționant stau drept mărturie.

Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la doar 19 ani

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris, pe Facebook, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!” (TVR 2).

Ieri, 28 septembrie 2024, Raluca Moianu a fost doar zâmbet, având un motiv bun, căci fiica ei, în vârstă de 19 ani, s-a căsătorit civil. Fotografii de la eveniment arată noul nume de familie al Marei, Boglea, luat de la soțul ei, cunoscutul avocat Virgil Boglea. Cu această ocazie, Mara a pus în evidență picioarele ei superbe, moștenite de la Raluca. Mirii au primit numeroase mesaje de felicitare pline de căldură.

„Felicitări, casă de piatră, să fie fericiți și împliniți! Iar tu, Raluca, să te bucuri de ei, de viață, de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. E o veste…„wow!” sau „Nu pot să cred cum trece timpul! Parcă mai ieri era bebe! Felicitări! Casă de piatră, sănătate, fericire și numai bine!”.

Mara își dorește să ajungă magistrat

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar, mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”.

Mara aspiră să devină magistrat, în timp ce mama ei își dorește ca ea să aleagă cariera de notar pentru o viață mai liniștită, considerând că profesia de magistrat aduce multe dificultăți și stres.