Fiica lui Steve Irwin e însărcinată. Bindi Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Fiica lui Steve Irwin e însărcinată. Bindi Irwin va avea un copil cu Chandler Powell
Regretatul Steve Irwin și Bindi, fiica sa

Bindi Irwin, fiica celebrului Steve Irwin, este însărcinată. Ea a confirmat zvonurile și a declarat că așteaptă primul său copil împreună cu soțul său, Chandler Powell.

Fiica lui Steve Irwin este gravidă. Bindi Irwin va avea primul copil cu Chandler Powell

Bindi Irwin a anunțat că este însărcinată într-o postare pe Instagram. „Baby Wildlife Warrior până în 2021. Chandler și cu mine suntem mândri să anunțăm că vom avea un copil!”, a scris fiica lui Steve Irwin pe pagina proprie de socializare.

Vedeta se află în primul trimestru de sarcină. ”Este o onoare să împărtășim acest moment special din viața noastră cu voi. Deși sunt încă în primul meu trimestru, ne dorim să fiți alături de noi încă de la începutul acestui nou capitol din viața noastră”, a mai scris Bindi Irwin.

Bindi Irwin este gravidă
Bindi Irwin este gravidă

Bindi Irwin, mesaj pentru fetița ei

De asemenea, fiica lui Steve Irwin a scris un mesaj cutremurător pentru copilul ei. ”Nu am putut să ascundem această veste, deoarece această ființă frumoasă a devenit cea mai importantă parte din viața noastră. Sprijinul tău înseamnă lumea pentru noi. Vă rugăm să-mi scrieți cele mai bune sfaturi și să trimiteți vibrații și rugăciuni bune micuței noastre iubite. Iubire și lumină”, a mai scris Bindi Irwin pe pagina de socializare.

Bindi a postat și o fotografie în care apare alături de soțu ei, ambii putrtând uniformele de la Zoo din Australia. De asemenea, cei doi țin în mână o uniformă mică ce va fi purtată de fiica lor.

Bindi Irwin și-a sărbătorit ziua de naștere hrănind crocodilii

Înainte de anunțul sarcinii, Bindi a mai avut o apariție publică în ziua când a împlinit 22 de ani. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de soțul ei Chandler, fratele Robert Irwin și mama Terri Irwin. Cu toții au sărbătorit hrănind crocodilii din grădina zoologică. Steve Irwin a decedat pe 4 septembrie 2006, când făcea scufundări. Moartea a venit după ce o pisică de mare l-a înțepat cu coada direct în inimă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI