Fiica lui Ștefan Stan a ajuns la spital. Artistul e devastat, ce a pățit micuța lui

Fiica lui Ștefan Stan a ajuns la spital

Momente grele pentru Ștefan Stan, după ce fiica sa a ajuns pe mâna medicilor. Micuța a ajuns rapid în atenția specialiștilor, iar proaspeții părinți stau cu sufletul strâns în așteptarea veștilor despre starea ei de sănătate.

Fiica lui Ștefan Stan, de urgență la spital. Proaspătul tată e devastat

Proaspătul tătic din showbiz are parte de primele emoții extrem de dure din noua sa viață, după ce a ajuns la spital cu fiica sa. Cei doi părinți la început de drum au parte de momente extrem de grele la doar câteva săptămâni de la fericirea supremă – nașterea micuței.

Fiica sa e internată în spital, iar abia în cursul zilei de azi urmează să afle rezultatul analizelor de sânge, conform wowbiz.ro. Ștefan și Simona Stan au devenit părinți în urmă cu o lună, moment în care aceștia abia puteau explica în cuvinte fericirea.

Amintim că celebrul prim câștigător al emisiunii „Vocea României” a mărturisit în repetate rânduri în cadrul unor interviuri faptul că iubește copiii și speră să-și întemeieze cât mai rapid o familie. Visul său s-a îndeplinit mai târziu, dar alături de persoana potrivită, a spus solistul.

„Nu pot să exprim cum mă simt”

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu.

Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, a declarat Ștefan Stan, pentru click.ro. 

„Dacă există o doză de toleranță reciprocă e fix ceea ce trebuie”

„Când ţi-ai găsit jumătatea şi eşti nevoit să te schimbi, să faci compromisuri, să te apuci să faci chestii prin casă, să renunţi la ieşirile cu băieţii, aia e doar o relaţie de compromis. Trebuie să îi accepţi defectele partenerului şi atât. Dacă există o doză de toleranţă reciprocă e fix ceea ce trebuie! Ea a simţit, eu aveam certitudinea. Toată viaţa mi-am dorit fată. Nu am un motiv anume, pur şi simplu. M-am gândit că fetele sunt mai uşor de strunit şi mult mai conştiincioase în viaţă. Înainte de pandemie îmi doream mai mulţi, acum nu. Simona Minim unul, îţi zic eu”
Ștefan Stan (Sursa: okmagazine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI