Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în mare secret. Invitații au avut o interdicție clară din partea mirilor

de: Andrei Simion
29 09. 2024

Se pare că invitaților le-a fost interzis să-și aducă telefoanele la nunta fiicei lui Michael Schumacher, în mijlocul zvonurilor că legenda F1 ar fi fost prezent sâmbătă.

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în mare secret

Gina, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu prietenul ei Iain Bethke la vila de lux a familiei din Mallorca, pe care au cumpărat-o cu 27 de milioane de lire sterline în 2017.

BILD susține că familia nu a dorit ca cineva să facă fotografii neautorizate în camerele private ale proprietății. Publicația germană raportează că este „foarte probabil” ca Schumacher, de șapte ori campion mondial, să fi fost prezent, la aproape 11 ani de la accidentul său de schi aproape fatal.

Se spune că printre invitați s-au numărat fratele lui Michael, Ralf, și partenerul său, Etienne Bosquet-Cassagne, care au fost implicați într-o dispută cu fosta soție a lui Ralf, Cora, din cauza afirmațiilor acesteia că s-a simțit „înjunghiată în inimă” după ce a aflat că el este gay.

Invitații au avut o interdicție clară din partea mirilor

Vila dispune de un heliport și este regulat zburată de la casa de familie de lângă lacul Geneva în Elveția către vila din Port d’Andratx.

Proprietatea face parte dintr-un domeniu de 15.000 de metri pătrați, care include două piscine, un heliport, o sală de sport și o imensă grădină împrejmuită de palmieri.

Vineri seara, a avut loc o petrecere de burlăcițe pentru Gina, o echitatoare de succes, la Mhares Sea Club, un loc de lux situat în sudul capitalei insulei, Palma, înainte de ceremonia de nuntă de sâmbătă de la Villa Yasmin.