Fiica lui George Copos, reacție decisivă, după ce tatăl ei s-a însurat cu amanta. Ce a făcut

de: Năstase Mirabela
07 07. 2020

Se pare că divorțul soților Copos a lăsat răni adânci asupra singurei lor fiice, care a preferat să se mute în străinătate cu soțul, după ce tatăl ei s-a căsătorit cu femeia care i-a fost amantă vreme de 12 ani.

George Copos a trăit o viață paralelă timp de 12 ani

Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, atât în viața personală, fiind căsătoriți timp de 35 de ani, cât și în cea profesională, construind un imperiu de sute de milioane de euro împreună. De-a lungul timpului, au existat voci care spuneau că George Copos își înșală soția, pe Cristina, cu secretara sa, o domnișoară mult mai tânără decât el. Chiar dacă a pozat într-un familist convins, timpul a demonstrat că bârfele erau reale. Astfel, omul de afaceri avea o relație cu Elena Stoica, o tânără asistent manager, care i-a făcut acestuia și o fiică, pe nume Maria.

În tot acest timp, miliardarul a dat senzația unui bărbat care nu își va părăsi niciodată nici nevasta, dar nici amanta, fiind mulțumit cu acest trio amoros. Dar totul avea să se schimbe în anul 2013, atunci când Copos a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. În anul 2015, fostul patron al clubului de fotbal Rapid a fost eliberat condiționat, iar experiența trăită în spatele gratiilor l-a determinat să-și revizuiască total viața.

Și-a luat amanta de nevastă, imediat ce a divorțat de soție

Astfel, un an mai târziu, acesta a părăsit vila în care a locuit cu soția sa și s-a mutat cu amanta într-un apartament de lux construit de Ion Țiriac. În 2018, el a decis să divorțeze oficial de Cristina Copos, iar după finalizarea actelor, amanta i-a devenit soție. Dar cea mai afectată de toate aceste schimbări a fost Alexandra, fiica cea mare a omului de afaceri.

Tânăra știa de relația extraconjugală a tatălui ei, o cunoștea chiar și pe amantă, ținând cont de faptul că ea era angajată a holding-ului Copos. Dar ea nu a mai suportat ideea ca mama ei să fie părăsită definitiv pentru cea care i-a fost amantă tatălui ei. Potrivit apropiaților, Alexandar a suferit un alt șoc când a fost îndepărtată de la conducerea afacerilor de însuși tatăl ei, care a preferat să pună străini în funcții cheie, luându-i ei toată puterea:

”Relațiile s-au răcit”

“Relațiile s-au răcit, George trăiește acum pentru cea de-a doua familie. Cu fiica cea mare nu mai e în relații atât de bune. Alexandra îl iubește, că doar e tatăl ei, dar nu îl mai admiră la fel de mult ca înainte. Ea a și plecat în străinătate cu soțul ei, locuiesc și muncesc acolo. După ce a fost înlăturată de la conducerea holding ului, a vrut să se rupă total pentru o perioadă. Desigur, o sfătuiește constant pe mama ei, cu care are o legătură excepțională”, au dezvăluit surse apropiate familiei Copos pentru Impact.ro.

Cum era de așteptat, divorțul dintre George și Cristina Copos a venit la pachet și cu un partaj pe măsură. Cea care a fost doamna Copos timp de 35 de ani a rămas cu vila din zona Floreasca, întreaga afacere Ana Pan, dar și cu un hotel de la munte. Celelalte bunuri, de la firma de turism, cea de imobiliare, precum și lanțul hotelier, i-au rămas lui George Copos.