Fiica Antoniei, transformare spectaculoasă. Maya este superbă, seamănă perfect cu mama ei

de: Beatrice Dumitru
06 07. 2024

Noua imagine cu Maya, fata Antoniei, i-a cucerit pe fani. Celebra artistă este o mamă și soție împlinită, iar asta pentru că are trei copii superbi și un partener care o adoră. Fiica artistei s-a transformat într-o adolescentă adorabilă. Iată cum arată Maya.

Cum arată fiica Antoniei

Antonia a devenit mama prima dată la 21 de ani și are o fată, în vârstă de 14 ani, din fosta căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano. După divorțul tumultuos, care a durat câțiva ani, Maya a rămas în grija tatălui, în Italia, dar are o relație foarte apropiată cu mama sa. Cele două se înțeleg de minune și seamănă ca două picături de apă.

Fiica Antoniei își vizitează des mama în România, dar merge și artista în Italia și, de fiecare dată când se întâlnesc, își fac fotografii pe care le țin ca amintire și le postează în mediul online. Recent, Antonia a publicat un clip cu Maya, în care apare alături de ea și de Alex Velea. Adolescenta s-a transformat și este la fel de frumoasă ca mama sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANTONIA-FAN-PAGE (@antonialalalalala)

Maya, pe scenă la Neversea alături de Alex Velea

Luna trecută, Antonia a fost în Italia pentru a o susține pe Maya la două spectacole de dans ale trupei din care face parte adolescenta. Cele două au petrecut momente frumoase împreună, iar solista nu și-a ascuns emoția de a-și vedea fiica pe scenă. ”Mândră de tine”, scria artista pe pagina de Instagram.

Maya a apărut și la Neversea, alături de iubitul mamei sale, Alex Velea. Fiica Antoniei a urcat pe scenă ca dansatoare în show-ul artistului. Adolescenta și-a demonstrat talentul extraordinar la dans, iar spectatorii au fost încântați să o vadă pe scenă.

”Am crezut ca este Antonia prima dată, după am realizat ca e Maya” / „Eu nu pot sa cred ca e fiica lor… când a trecut timpul?”, ”Nu pot să cred, ce mare s-a făcut Maya”, ”Cât de natural dansează Maya, are sânge de artista” / ”Seamănă perfect cu Antonia”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Alex Velea, tatuaj cu chipul fiicei Antoniei

Alex Velea are doi copii cu Antonia, pe Dominic și pe Akim, dar ține foarte mult și la Maya, pe care o consideră ca și fiica lui. Artistul și-a făcut chiar și un tatuaj cu chipul fetei Antoniei.

”E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya”, spunea Alex Velea cu ceva timp în urmă, despre fiica Antoniei.

Alex Velea și Antonia încă nu sunt căsătoriți, însă în iulie 2021 cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie, iar acum se pregătesc de nuntă.