Fiica Andreei Berecleanu șochează în Londra. Cum apare în public Eva

Fiica Andreei Berecleanu șochează în Londra. Cum apare în public Eva
Cum apare în public fiica Andreei Berecleanu. Eva este foarte îndrăzneață

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din showbiz-ul românesc, iar fiica ei, Eva, este extrem de frumoasă. Totuși, încă de când s-a mutat în Londra, tânăra șochează prin aparițiile sale extrem de senzuale din mediul virtual.

Fiica Andreei Berecleanu este extrem de îndrăzneață. Cum se pozează tânăra

Andreea Berecleanu se bucură de o fiică și un fiu din fostul mariaj cu Andrei Zaharescu. Chiar dacă cei doi au divorțat în 2013 și celebra prezentatoare de televiziune și-a găsit liniștea în brațele medicului Constantin Stan, copiii săi din fosta căsnicie, Petru și Eva, se bucură de atenție din partea internauților.

Eva Zaharescu s-a mutat la Londra în 2018 pentru studii. Încă de atunci, tânăra în vârstă de 19 ani are grijă să își țină urmăritorii la curent cu absolut tot ce face. Fiica Andreei Berecleanu se pozează în ținute sumare și își expune silueta perfectă de câte ori are ocazia în mediul online, spre deliciul persoanelor ce au grijă să îi aprecieze fiecare apariție inedită pe străzile din Marea Britanie.

Andreea Berecleanu se poate declara o mămică mulțumită! Fiica ei, Eva, are parte de foarte multă atenție din partea internauților. Aceasta se inspiră din ținutele lui Kim Kardashian și este la fel de îndrăzneață atunci când vine vorba despre aparițiile publice. Vedeta internațională este cunoscută pentru piesele vestimentare extrem de interesante, așa că tânăra nu se teme atunci când vine vorba de a aborda un stil foarte senzual, demn de vedetele de la Hollywood.

Andreea Berecleanu, totul despre noul mariaj. Cum se comportă actualul partener cu Eva și Petru

Recent, Andreea Berecleanu a acceptat provocarea lui Damian Drăghici și a decis să vorbească extrem de sincer despre familia ei. Chiar dacă vedeta a divorțat în trecut de Andrei Zaharescu și s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan, fostul soț s-a asigurat că o să facă parte în continuare din viața copiilor săi. De asemenea, actualul partener și-a atribuit rolul de prieten foarte bun pentru Eva și Petru.

 „Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor.”, a povestit Andreea Berecleanu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI