Fiica Anamariei Prodan a împlinit 22 de ani. Cum arată Rebecca Dumitrescu acum

Fiica Anamariei Prodan a împlinit 22 de ani. Cum arată Rebecca Dumitrescu acum
Fiica Anamariei Prodan a împlinit 22 de ani. Cum arată Rebecca Dumitrescu acum

A fost zi mare ieri, 19 aprilie, pentru Anamaria Prodan. Iar asta deoarece Rebecca, fiica ei cea mare, a împlinit vârsta de 22 de ani, iar vedeta a ținut să-i transmită un mesaj extrem de important. Ce urare a primit sărbătorita din partea mamei ei.

Fiica Anamariei Prodan a împlinit 22 de ani

Rebecca Dumitrescu s-a transformat într-o domnișoară superbă. Ea este muncitoare, ambițoasă, începând să își câștige singură banii de la o vârstă fragedă, atunci când a debutat în modă și a prezentat pe unele dintre cele mai mari podiumuri ale lumii.

Anamaria Prodan este foarte mândră de fiica sa, iar când a împlinit vârsta de 22 de ani i-a transmis un mesaj special sărbătoritei.

”La mulți ani, îngerul mea Rebecca❤️❤️❤️ iubirea mea de vis! Gărgărița mea mică ❤️❤️❤️ Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea din lume,❤️❤️❤️ toată sănătatea și toată dragostea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a notat Anamaria Prodan pe Instagram, alături de o fotografie realizată în compania fiicei sale.

Imediat după această postare a vedetei, prietenii ei din mediul online i-au făcut și ei urări, transmițând gânduri alese.

Anamaria Prodan este o femeie împlinită alături de familia ei

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, este o femeie împlinită. Ea are trei copii frumoși, o carieră solidă, dar și un soț iubitor, alături de care trăiește o adevărată poveste de iubire. Deși s-a vorbit despre implicarea unei alte femei în relația acesteia cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, aceasta a spulberat toate zvonurile și a spus cum stau, de fapt, lucrurile în familia ei.

”Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar aparițiile sale pline de opulență pe rețelele de socializare sunt extrem de dese.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI