Fierbe Giuleștiul. Suporterii au luat cu asalt casele de bilete și au stat la cozi uriașe, înainte de Rapid – Dinamo

de: Beatrice Dumitru
28 08. 2023

Casele de bilete din Giulești au fost luate cu asalt înainte de derby-ul dintre Rapid și Dinamo. Cu aproape cinci zile înainte de meci, fanii Rapidului s-au înghesuit pentru a prinde un bilet la această partidă. Tichetele au fost puse în vânzare doar la casele de bilete, nu și online.

Cozi la bilete pentru Rapid – Dinamo

Rapid a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo începând de luni, 28 august, ora 12:00. Suporterii s-au înghesuit să cumpere un tichet și s-au format cozi interminabile, în ciuda cădurii de afară. Partida de vineri este prima de la revenirea celor două echipe în prima ligă.

Este  de așteptat ca derby-ul Rapid – Dinamo să se joace cu casa închisă. Stadionul din Giulești are o capacitate de 14.047 locuri și au fost vândute pentru acest sezon peste 5.000 de abonamente, Astfel, pentru meciul cu echipa lui Ovidiu Burcă au fost scoase la vânzare puțin peste 8.000 de tichete.

Cozi la bilete în Giulești.

Programul casei de bilete:

  • Luni – joi: 12:00 – 20:00
  • Vineri: 12:00 – 22:15.

Înainte de duelul de vineri, Rapid are victorii în ultimele două meciuri, cu Farul și CSU Craiova și ocupă locul cinci în clasament, cu 11 puncte, în timp ce Dinamo se află pe poziția a noua, fiind neînvinsă de patru partide. Dinamo are opt puncte în șapte meciuri, după un început de sezon în care a fost învinsă de Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi.

Rapid se luptă cu FCSB se luptă cu FCSB pentru un jucător

Rapid vrea să dea o lovitură  pe piața transferurilor chiar înainte de meciul cu Dinamo. Dan Șucu se luptă cu Gigi Becali pentru jucătorul lui Sepsi, Marius Ștefănescu, în vârstă de 25 de ani. Acționarul din Giulești susține că ar fi mai bine ca fotbalistul să vină sub comanda lui Cristiano Bergodi, un antrenor care îl cunoaște,

”Nu este vorba despre o licitație. Noi am făcut primii oferta pentru Ștefănescu. Am înțeles că domnul Gigi Becali a oferit acum ceva mai mult, dar deocamdată Sepsi nu vrea să se despartă de jucător.

Domnul Laszlo Dioszegi a anunțat că va decide abia după returul cu Bodo/Glimt din play-off-ull Conference League. Părerea mea este că, la oferte sensibil apropiate, cei care îl dau pe Ștefănescu ar trebui să ia în considerare că jucătorului i-ar fi mult mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, care și-l dorește mult și care îl cunoaște foarte bine”, a declarat Dan Șucu pentru GSP.

Rapid nu a renunțat nici la Tudor Băluță, aflat în ultimul an de contract cu Farul. Și în cazul lui, totul depinde de meciul retur al Farului cu finlandezii de la HJK Helsinki. Pentru acesta, giuleștenii au făcut o ofertă de aproximativ 500.000 de euro.

Până acum, Rapid a făcut transferuri în valoare de de 3,4 milioane de euro.