Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a început grădinița. Prezentatoarea Masterchef România, emoționată până la lacrimi

de: Andrei Simion
11 09. 2024

Gina Pistol a avut emoții puternice în prima zi de grădiniță a fetiței sale și a lui Smiley. Josephine, care are deja trei ani, a început să meargă la grădiniță și să interacționeze cu alți copii.

Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley a început grădinița

Gina Pistol, care diseară va fi prezentatoarea emisiunii MasterChef 2024 de la Pro TV, este căsătorită cu cântărețul Smiley și au împreună o fetiță. Pe 9 septembrie, micuța Josephine a început grădinița, iar mama ei a trăit emoții intense.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Gina Pistol a mărturisit că a plâns în prima zi de grădiniță a lui Josephine. Vedeta a oferit explicații pentru emoțiile sale și, la final, a spus că fetița ei este „actriță de mică”.

„Da, am plâns! Da, da! Am plâns pentru că plângea fii-mea. Dar nu ai înțeles! Știi cum sunt copii, toate mamele, toți părinții trec prin asta. Era fiica mea: «Nu pleca! Mama!»”, a spus Gina Pistol. Și a continuat explicând că la final Josephine s-a obișnuit la grădiniță. „Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă. Zic: «Doamne, traumatizez copilul! Se simte abandonat!». Ceva groaznic! Și apoi, în 10 minute nu avea nicio treabă! Zic apoi că e actriță de mică”.”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol e prezentatoare la MasterChef 2024

Gina Pistol a declarat că rolul de prezentatoare a emisiunii MasterChef reprezintă o provocare oportună pentru ea. După ce a fost concurentă în 2013 și a experimentat presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, este pregătită să împărtășească bucuriile și emoțiile show-ului cu concurenții și să descopere oameni interesanți.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus Gina Pistol când s-a aflat că e noua prezentatoare a show-ului culinar