Ferma 2020. George Burcea, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Andreea Bălan, la TV VIDEO

de: Irina Maria
11 09. 2020

Unul dintre concurenții Ferma 2020 este George Burcea, care a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Andreea Bălan, la TV, cu ocazia primei ediții a emisiunii de la PRO TV.

Pe data de 10 septembrie a avut loc prima ediție a emisiunii Ferma 2020, emisiune prezentată la PRO TV de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. Actorul George Burcea a fost vedeta serii, am putea spune. Și toate acestea datorită tatuajelor pe care acesta le are pe mână.

George Burcea, cea mai frumoasă declarație pentru Andreea Bălan

În ciuda faptului că cele două vedete și-au aruncat mesaje subliminale destul de acide la începutul divorțului, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au încetat ”lupta” din mediul online. Cei doi sunt în continuare prieteni și își cresc împreună – și cu ajutorul mamei Andreei Bălan -, cele două fiice.

Ferma 2020. George Burcea are tatuaje cu fiicele și Andreea Bălan

În cadrul primei ediții Ferma 2020, George Burcea le-a arătat telespectatorilor și fanilor săi ce tatuaje are pe mână. Dar și ce înseamnă ele, de fapt. Ambele sunt legate de familia sa: cele două fiice, soția și el.

“Am două fetițe, cea mică are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!”, a mărturisit George Burcea, la Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe PRO TV.

De ce s-a despărțit George Burcea de Andreea


Acesta a spus că despărțirea de cântăreața și de mama fiicelor sale era inevitabilă. De vină ar fi trecutul neplăcut și dramatic al actorului.

“În momentul în care ai un backround asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare”, a mai spus George Burcea la PRO TV.