Femeile care sunt preferate de bărbații cu bani. Pe cine vor alături milionarii, de fapt

Femeile care sunt preferate de bărbații cu bani. Pe cine vor alături milionarii, de fapt
Femeile care sunt preferate de bărbații cu bani.

Femeile preferate de bărbații cu bani. Un studiu realizat de un site de dating a indicat ce fel de femei preferă milionarii. Rezultatele studiului sunt neașteptate. La acest studiu au participat bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, cu o stare financiară foarte bună și care activează în domeniul furnizării de servicii cu diverse linii de business.

Femeile care sunt preferate de bărbații cu bani

Un studiu le poate intriga pe anumite doamne și domnișoare. S-a aflat ce fel de femei doresc milionarii. Conform studiului realizat de un site de dating, bărbații preferă femeia docilă, femeia răbdătoare și nu în ultimul rând, femeia care nu este o drama queen.

În cazul variantei femeii docile, bărbații au explicat alegerea prin faptul că, din cauza stresului la care sunt supuși zilnic, ei caută să aibă o relație cu o femeie mai tânără ca ei, preferabil între 22-28 de ani, care nu au obligații și care nici nu pun prea multe întrebări.

Femeia trebuie să le ofere o companie relaxantă, iar dacă are toate calitățile expuse mai sus, milionarii sunt dispuși să o „răsplătească” cu bijuterii și accesorii scumpe.

Milionarii preferă și femeia răbdătoare. Participanții acestui studiu susțin că „răbdarea este o virtute, iar acele femei care știu să-și joace cartea, sunt cele mai câștigate femei”. În plus, bărbaților potenți financiar nu le place să le reamintească de multe ori o dorință, ci femeile trebuie să aștepte cumințele dorințele.

O altă categorie de femeie preferată de bărbații cu bani cea care nu este drama queen. Bărbații cu bani doresc ca femeile să își pună sentimentele la cutie, măcar la începutul relației. Astfel, milionarilor nu le plac femeile care se plâng din felul de motive neîntemeiate.

Bărbații vor femei frumoase, femeile vor bărbați cu bani

O nouă cercetare indică faptul că bărbații vor femei frumoase, iar femeile vor bărbați cu bani, și că aceste stereotipuri sunt valabile pentru bogați și săraci, tineri și bătrâni, cei care abandonează liceul și absolvenții de universități.

Brendan Zietsch, cercetător în psihologie evolutivă la Universitatea din Queensland, a spus că descoperirile unei cercetări au fost „foarte nesurprinzătoare”, numeroase studii demonstrând rezultate similare.

Când vine vorba de alegerea partenerului, atât bărbații, cât și femeile încearcă să „își maximizeze contribuția genetică la generațiile viitoare”, a spus dr. Zietsch.

„Bărbații pot face acest lucru prin parteneriat cu femei care posedă indicii de tinerețe și fertilitate și astfel au evoluat pentru a găsi indicii atât de atractive și importante, în timp ce femeile pot face acest lucru prin parteneriat cu bărbați cu resurse pentru a maximiza supraviețuirea și perspectivele de împerechere ale copiilor lor”, a spus specialistul.