Femeie din Bihor, sechestrată și umilită de copiii unui afacerist. Au fost ajutați de fiul unei polițiste

Femeie din Bihor, sechestrată și umilită de copiii unui afacerist. Au fost ajutați de fiul unei polițiste
Prin ce chin a trecut o femeie după ce a fost sechestrată de copiii unui afacerist sursă foto Adevărul

Autoritățile se confruntă cu un caz șocant după ce o femeie a fost bătută, sechestrată și umilită de copiii unui om de afaceri. Aceștia au atras-o pe femeie chiar în sediul firmei unde lucra, iar apoi au supus-o la diferite suferințe.

Femeie din Bihor, atacată de copiii unui afacerist. Ce a îndurat

Procurorii militari din Oradea au reținut un pompier, dar și pe iubita lui și fratele acesteia, după ce aceștia au fost acuzați de faptul că au sechestrat o femeie. Ei au supus-o la mai multe agresiuni, printre care faptul că au bătut-o, au tuns-o, au dezbrăcat-o, iar apoi au aruncat-o în curtea casei.

Mai exact, cei doi frați au vrut să se răzbune pe femeie după ce au bănuit că aceasta ar avea o aventură cu tatăl lor, omul de afaceri Gavril Costa, fostul primar al comunei Măgești din perioada 2000-2012.

Andrada și Florin Costa au fost ajutați de Cătălin Butuc, fiul unei polițiste și al fostului şef de la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Bihor.

Femeia sechestrată este contabila unei firme pe care o deține Gavril Costa, așa că tinerii în vârstă de 27, 29 și 31 de ani și-au pus planul în aplicare după ce au chemat-o pe aceasta la locul său de muncă, explicându-i că există câteva probleme legate de serviciu, potrivit Adevărul.

Femeia a fost dezbrăcată și aruncată în curtea casei

Totuși, în momentul în care aceasta a ajuns la firmă, ea a fost sechestrată într-un birou, loc în care a fost legată de mâini și de picioare, i s-a introdus un căluș în gură și apoi a fost bătută și tunsă cu un aparat. Tinerii au decis să meargă mai departe cu tot calvarul, așa că i-au tăiat genele și sprâncenele.

După ce a îndurat un chin de nedescris, ea a fost dezbrăcată și urcată într-o mașină, apoi aruncată în curtea mamei sale. Cei trei au continuat răzbunarea și i-au dat mesaje și soțului victimei, chiar dacă bărbatul și femeia sechestrată se află în divorț.

Aceștia i-au transmis bărbatului că îi vor face rost de dovezi prin care o să se demonstreze că fosta parteneră l-a înșelat și i-a luat banii. Andrada Costa a dorit să se întâlnească cu soțul victimei, dar i-a dat ulterior un mesaj prin care anunța că nu mai poate să ajungă.

„Mi-a scris să mă duc acasă, că mi-a bătut soţia care a anunţat poliţia. Nu am înţeles nimic până nu am ajuns acasă. Nu mă interesează câţi bani.

Nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă soţia mea a avut vreo relaţie cu tatăl lor. Oricum, nu sunt ei în măsură să facă ce au făcut.”, a transmis soțul victimei.

„Niște monștri”

Între timp, procurorii de la Parchetul Militar de lângă Tribunalul Militar Cluj desfășoară ancheta și i-au adus pe cei trei tineri la secție pentru audieri. Aceștia au fost reținuți și se confruntă cu acuzații de lipsire de libertate și tâlhărie, iar în ziua de duminică, 10 octombrie, se va decide dacă aceștia o să fie judecați în instanță.

„I-au rupt mai multe coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a mai mărturisit soțul victimei.

Iubitul Andradei Costa, Cătălin Butuc, fiul unei foste poliștiste, este pompier, astfel că reprezentații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al Județului Bihor au transmis un comunicat oficial prin care s-au delimitat de ce a făcut acesta.

„Facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar şi va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele necesare”, au precizat reprezentanții ISU.

„Instituţia noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcţie de concluziile instanţei de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar.”, se arată în comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI