29 nov. 2021 | 23:34

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi anunţă divorţul. De ce a luat această decizie radicală după trei luni de la nuntă

News
Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi anunţă divorţul. De ce a luat această decizie radicală după trei luni de la nuntă
Femeia care s-a casatorit cu propria persoana anunta divortul

Atunci când credeai că le-ai auzit și văzut pe toate, ei bine, iată că te-ai înșelat. Știrea anului vine de peste Ocean, acolo unde o tânără domnișoară s-a căsătorit cu propria persoană și, mai mult de atât, acum vrea să divorțeze. Ce a determinat-o pe focoasa braziliancă să recurgă la acest gen. Topmodelul este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Când va divorța femeia care s-a căsătorit cu propria persoană

Cris Galera, modelul brazilian în vârstă de 33 de ani, a decis să se căsătorească după ce nu a găsit „pe cineva special”, sătulă fiind, spune ea, să nu găsească bărbați fideli. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, frumoasa șatenă a anunțat că își va semna divorțul după 90 de zile de căsătorie, decizia ei devenind virală în mediul online.

După ce și-a împărtășit fotografiile îmbrăcate în alb în fața unei biserici din Sao Paulo, Brazilia, Cris Galera a deschis dezbaterea în jurul așa-numitei „sologmia”, un trend în care persoanele singure decid să se căsătorească, respectând tot protocolul pe care îl presupune o nuntă convențională.

„Da, oameni buni. Totul este adevărat! Am intrat în valul sologamiei și am decis să mă căsătoresc. Îmi sărbătoresc dragostea de sine și vreau să inspir alte femei să-și exalte stima de sine.”, a declarat modelul Cris Galera pe contul propriu de Instagram, în ziua nunții sale.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa Cris Galera

Evenimentul a atras atenția presei internaționale precum New York Post unde a declarat că în niciun moment nu s-a simțit rușinat să se căsătorească, întrucât bărbații „au dificultăți să fie fideli sau să rămână cu o singură femeie”.

Modelul brazilian a făcut declarații incredibile cu privire la un posibil divorț. Cris Galera a mai declarat că nu va divorța niciodată, decât dacă va apărea o nouă iubire în viața ei.

„Dacă se întâmplă asta, vă asigur că voi pune persoana pe locul doi. Voi fi întotdeauna prima.”, a declarat ea, cu stupoare.

Ei bine, se pare că acea persoană specială a apărut deja în viața modelului de 33 de ani Cris Galera, deoarece șatena a declarat, recent, că își va pune capăt căsniciei cu propria persoană.

Motivul este unul extrem de simplu. Potrivit informațiilor distribuite de model pe rețelele de socializare, Cris Galera este determinată să-i dea o șansă relației cu prezentatorul brazilian Cacau Oliver, cunoscut pentru faptul că este creatorul concursului brazilian de frumusețe Miss BumBum.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
O femeie a găsit o poșetă în care erau acte, bani și telefoane lângă gara din Arad și luat-o acasă. Apoi a primit o veste bombă
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Moartea fulgerătoare a milionarului român. Secretul pe care l-a ținut ascuns
EVZ.ro
Doliu în lumea presei din România. S-a stins din viață, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO
Spynews
Ne vei lipsi, maestre! A murit unul din actorii legendari ai țării: Transforma iluziile în artă
Capital.ro
Manevra care poate aduce şoferilor o amendă de 2.900 de lei. Informaţii de la Poliţie
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
GAZ RADIOACTIV în ȘCOLI și GRĂDINIȚE din ROMÂNIA! ȘOCANT ce au descoperit
Mediaflux
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Mâine este sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro