Femeia care a slăbit doar stând în picioare. Cum a fost posibil așa ceva

Femeia care a slabit stand in picioare

Dietele au devenit tot mai mult un trend, în special când ești persoană publică. Sunt multe regimuri de slăbit cu nume ciudate la prima vedere, cum ar fi dieta Scardale, cu care femeile ce și-au propus să slăbească rapid și fără prea multe eforturi, s-au familiarizat deja.

Femeia care a slăbit doar stând în picioare

În acest caz, metoda pierderii în greutate este inedită din toate punctele de vedere. Și nu se referă la vreun meniu anume, ci la poziția corpului, în principal a membrelor. Iar ca să stai în picioare multe ore, vreme de o lună, nu-i atât de simplu, deoarece ar trebui schimbate toate obieciurile legate de serviciu, ieșiri în oraș, viață intimă etc.

Însă acest lucru a fost posibil, iar asta pentru că atunci când unei femei îi intră în cap că trebuie să slăbească va renunta la viața de dinainte cât e nevoie.

Cum s-a întâmplat

Dorind să urmeze o dietă expresă ca să-și păstreze sănătatea, jurnalista Louise Atkinson, ce se ocupa de sănătate pentru cotidianul britanic Dailymail, a decis să nu se așeze, rămânând în poziție verticală cât mai mult timp posibil. Astfel a reușit să piardă șase kilograme și doi centimetri în circumferința taliei.

Dar această măsură drastică a fost luată treptat. Jurnalista britanică a început stând doar câteva minute pe oră înainte de a crește ritmul timp de trei ore la rând și apoi pe tot parcursul zilei, chiar de la ridicarea din pat.

Dar a fost perioada de adaptare, ca să evite problemele legate de varice și dureri de spate. Citește mai mult pe Stiridinlume.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI