FCSB este aproape de excluderea din Europa, după noi cazuri de coronavirus! Mai sunt doar 14 jucători valizi

Andrei Vlad este printre jucătorii de la FCSB care au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

FCSB este foarte aproape de excluderea din Europa, după ce a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus. După ultimele teste efectuate s-a ajuns la nu mai puţin de 18 cazuri. Dintre care 9 fotbalişti şi 9 oameni din staff. Astăzi, de la ora 22:00, este programată partida cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB riscă să fie exclusă din Europa din cauza cazurilor de coronavirus! A ajuns la 18 pozitivi

Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vână, Sergiu Buş şi Andrei Pandele sunt ultimii jucători testaţi pozitiv. Andrei Miron a fost primul, fiind urmat de Florin Tănase, Darius Olaru şi Iulian Cristea. Antrenorul principal Toni Petrea şi preparatorul fizic Thomas Neubert sunt printre oamenii din staff infectaţi. Iar în Serbia, echipa ar urma să fie condusă de Bogdan Argeş Vintilă şi Mihai Pintilii.

Doar că meciul programat în această seară de la ora 22:00 este în mare pericol să nu se dispute. FCSB mai are doar 14 fotbaliști valizi în lot, iar sârbii vor cere cu siguranță un nou test, cu șase ore înainte de startul jocului. Dacă vor mai apărea încă două cazuri, sunt șanse mari ca partida să nu se mai dispute. FCSB are nevoie de minimum 13 jucători valizi în lot, conform regulamentului. Ar putea, totuși, să primească o dispensă din partea UEFA.

Man și Coman sunt jucătorii în care se pun marile speranțe ale FCSB. Tănase, în schimb, nu poate juca. A fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Iată lista celor 14 jucători valizi de la FCSB

  • Portar: Ducan
  • Fundași: Crețu, Panțîru, Briceag, Alexandru Pantea
  • Mijlocași: Simion, Moruțan, Perianu, Ovidiu Horșia, Robert Ion
  • Atacanți: Coman, Petre, Dennis Man, Alexandru Buziuc

Iată cum ar arăta primul 11 al celor de la FCSB pentru partida cu Backa Topola: Ducan – Crețu, Pantea, Briceag, Panțîru – Moruțan, Simion, Horșia – Man, Buziuc, Coman.

În cazul în care reușește să treacă de sârbii de la Backa Topola, FCSB va juca în următoarea rundă cu învingătoarea dintre Riteriai (Lituania) și Slovan Liberec (Cehia). Iar partida ar urma să se dispute peste doar o săptămână, la București.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI