Fata lui Gigi Becali, show total în centrul Bucureștiului. Oamenii au rămas fără cuvinte: ce a făcut Alexandra

Alexandra Becali îi calcă pe umeri tatălui său

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, se mândrește de fiecare dată cu familia sa. Cu fiecare ocazie pe care o are, vorbește cu mândrie de copii săi. Becali spune că i-a crescut cu frica lui Dumnezeu. Se pare că fiica mijlocie, Alexandra Becali, a moștenit și obiceiurile tatălui său, când vine vorba de cei mai puțin norocoși.

Alexandra Becali îi calcă pe umeri tatălui său

Alexandra Becali, nu prea a apărut în presă. Dar și atunci când a făcut-o, a ieșit în evidență de fiecare dată. Cei de la Cancan, într-una din zile, au reușit să o surprindă pe tânăra de 24 de ani, Alexandra Becali, făcând cam același lucru pe cre-l face și mult mai celebrul ei tată, Gigi Becali.

Îmbrăcată decent, dar elegant, la volanul unui bolid de aproape 300.000 de euro, tânăra Alexandra Becali a ieșit în oraș. (vezi galeria) Paparazzi Cancan au surprins-o pe Alexandra Becali, fără masca de protecție, dar avea o justificare. Tocmai își cumpărase o cafea, și era firesc să nu poarte masca.

Dar nu acesta a fost momentul important, ci altul. Întorcându-se la mașină, un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, la un moment dat apare un bărbat lângă geamul mașinii.

După cum era îmbrăcat, era clar că era mai sărac și, poate, un om al străzii. Alexandra Becali nu a stat pe gânduri prea mult și a scos din geantă 50 de lei și care i-a întins omului, după care și-a văzut mai departe de drum.

După imaginile surprinse de paparazii, este clar că Alexandra a deprins și acest obicei al tatălui ei. Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că le dă bani sau mâncare oamenilor săraci, de fiecare dată când are ocazia.

Alexandra frânge inimi cu aparițiile ei

Chiar dacă aparițiile ei în presă sunt puține, asta nu înseamnă că pe rețelele de socializare Alexandra nu este activă, dimpotrivă. Are un număr consistent de fani pe Instagram, unde tânăra publică ipostaze inedite din viața ei.

Recent Alexandra Becali a avut parte de reacții de admirație din partea fanilor, după ce a decis să publice câteva poze cu ea, mai sexy decât de obicei. Cu toate astea, de fiecare dată când a ieșit în public a ținut cont de sfaturile tatălui său, și niciodată nu l-a pus pe acesta în posturi delicate.

Gigi Becali este mândru de toate cele trei fete ale sale, cea mare făcându-l, de curând, bunic. Așteptăm să vedem ce va mai face Alexandra și cu ce își va mai încânta fanii de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI