Fata lui Gigi Becali n-are nicio jenă în București. Ce a făcut, în văzul tuturor oamenilor

Cum a fost surprinsă una fin fiicele lui Gigi Becali? Aroganță totală din partea unei moștenitoare a afaceristului

Una din fiicele lui Gigi Becali nu ține cont de nicio regulă. Cum a fost surprinsă tânăra în timp ce dorea să-și cumpere o cafea dintr-un centru comercial din Capitală? Cel mai sigur cunoscutul afacerist nu este mândru de aceasta pentru ultimul gest făcut în public.

Fata lui Gigi Becali trece peste orice regulă. Ce a făcut tânăra?

Una din fiicele lui Gigi Becali nu ține cont de regulile extrem de important. Alexandra a fost surprinsă de paparazzi impact.ro făcând o aroganță imensă în timp ce-și lua o cafea dintr-un centru comercial din Capitală. Bondina are 24 de ani și se bucură din plin de tot ce i-a luat tati de-a lungul timpului, așa că-și face apariția oriunde așa cum a obișnuit pe toată lumea – cu o mașină de lux și îmbrăcată cu vestimentațiile de la cele mai cunoscute brand-uri. În imaginile surprise de sursa citată fiica latifundiarului poate fi văzută coborând dintr-un Range Rover în valoare de 100.000 de euro pe care l-a parcat pe o trecere de pietoni, fix în fața mall-ului pe care l-a vizitat, pentru a nu face prea mulți pași. Amintim că Alexandra e fiica cea mijlocie a familiei. Teodora (25 de ani) e cea mare, iar mezina este Cristina (19 ani).

Becali a devenit bunic în vara aceasta, după ce Teodora a născut o fetiță de nota 10. ”Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, declara Gigi Becali, potrivit Unica.

Becali, implicat în lupta anti-COVID-19

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”
Gigi Becali (octombrie 2020) – Sursa: gândul.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI