Fata lui Cornel Palade, abuzată sexual în România. Dezvăluiri halucinante

Fata lui Cornel Palade, abuzată sexual în România. Dezvăluiri halucinante
Ada Palade, abuzată în plină stradă

Privit din afară, viața artiștilor și a familiilor acestora se vede doar plină de miere. Dar, uneori, realitatea ne poate dezamăgi, sau chiar șoca. Unul din celebri actori de comedie din România, Cornel Palade, și fiica sa, Ada, trec prin momente grele. Mai ales acum, după ce Ada Palade a decis să scoată la lumină momente grele din viața sa. Relatările par din filme, dar Ada a ajuns la concluzia că „S-ar putea să fiu urâtă pentru ceea ce spun, judecată pentru ceea ce sunt, dar am ajuns la concluzia că nu mă interesează ce spun alții.” Atenție! Nu este vorba de „cancan”, ci de o situație prin care au trecut și, poate, trec și azi, o parte din femeile din România.

Cornel și Ada Palade, o legătură extrem de apropiată

Cornel Palade, alături de Romică Țociu, timp de foarte mulți ani, au fost cuplul comediei românești, fiind extrem de iubiți de public. Au avut sute, poate mii de spectacole pe scena teatrului „Ctin.Tănase”, și în țară.

Cei doi îndrăgiți actori și-au stabilit statutul de vedete. Pentru actorul născut la Moinești, și astăzi ajuns la 70 de ani, familia a însemnat totul. Nașterea fiicei sale Ada, a însemnat la fel de mult.

„Dar tot la scenă a ajuns”

În genul acesta de familii, uneori, vorba românească, așchia nu sare departe de trunchi, așa și cu familia actorului Cornel Palade. Ada Palade i-a călcat pe urme tatălui său, intrând în lumea plină de strălucire a teatrului și muzicii.

„Am încercat să o trimis spre alte preocupări. Dar tot la scenă a ajuns.

Unde era o scenă trebuia să se cațere pe scenă. Dansa, făcea price să fie în centrul atenției”, a povestit Cornel Palade despre fiica lui.

Pentru cine-și mai aduce aminte, Ada Palade urca pe scena Vocea României în 2013 și la X Factor în 2017. Având în vedere că la acel moment deja cânta într-o trupă, vocea Adei Palade a încercat să impresioneze juriul X Factor.

„Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă. Avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală

Am așteptări mari de la mine. Așa cum lumea îl cunoaște pe tata și știe ce fel de om este, aș vrea să mă cunoască și pe mine.”, spunea Ada în 2017 pe scena X Factor.

De atunci au treut anii, iar în 2019, fiica lui Cornel Palade lua decizia de a pleca din țară. Motivele plecării au fost multe, dezamăgiri, trădări, lucruri despre care Ada Palade a scris pe Facebook:

„Am plecat din România acum aproape 3 ani. Mi-am părăsit familia pentru visul meu, crezând că voi avea prieteni adevărați și o persoană bună și bună lângă mine care să mă susțină.

Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc. Îmi doresc să fiu fericită, dar se pare că pentru ei cel mai important lucru era chiria.”, scrie Ada Palade.

„M-au distrus până în măduva oaselor… ”

Declarația recentă a fiicei lui Cornel Palade, publicată pe Facebook, scoate la iveală multele probleme și situații dure prin care Ada Palade a trecut în acești trei ani, de când a părăsit România, dar și pățite aici, în țară.

Iar începutul acestor destăinuri este la fel de dramatic ca și finalul:

„Mi-am iubit viața din mine pentru acești tipi. Am crezut în ei și totuși m-au distrus până în măduva oaselor… După 6 luni de când m-am întors în Londra, am fost dat afară pe străzi. I-am cerut ajutorul unei alte persoane pe care o credeam pură și bună.

Apoi din nou m-am înșelat. Am fost dată din nou afară pe străzi fără niciun alt motiv întemeiat că lucram la mine. Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, sexismului misoginismului. Datorită faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt expuse spre închinare, EU NU SUNT AȘA.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind înjosit. Înjosit de oameni lipsiți de discernământ în ceea ce privește ceea ce înseamnă respect și moralitate. Am plecat pentru că am fost supus la abuzuri și abuzuri sexuale în cadrul ȚĂRII MELE DE ACASĂ.”, mai scrie Ada.

Ada Palade, abuzată în plină stradă

Povestea Adei este la fel de dură, poate, cu a oricărei alte tinere fete, sau femei, care a trecut printr-o astfel de situație.

Multe dintre tinerele femei care au luat calea străinătății, fie au plecat din nevoia de bani, fie din dezgustul  a ceea ce se întâmplă aici. Din păcate pentru Ada Palade, în acest caz au fost toate la un loc:

„Am muncit pe brânci în acea țară încă din copilărie. Am muncit, pentru ca întreaga țară să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi se întâmplau lucruri rele.

Am avut încredere în oameni și promisiuni de jumătate de normă de la oameni falși care m-au mințit că cred în talentul meu doar pentru a afla că aceste entități mă vor în viața lor pentru câștig personal.

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic. Chiar și forțele de poliție au fost cumpărate de guvern.”, mai povestește Ada Palade.

Fiica actorului Cornel Palade poate deveni un „exemplu”

Din păcate, povestea nu este singulară. Astfel de situații s-au întâmplat, și dureros, se vor mai întâmpla.

Faptul că tânăra de 33 de ani a decis să vorbească, în primul rând este bine pentru ea. În al doilea rând, Ada Palade poate deveni un exemplu și pentru alte tinere care au trecut printr-o situație similară.

Finalul acestei mărturisiri dureroase este și mai dramatic, Ada Palade scriind că Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. ”