Fanii lui Rangers l-au cumpărat pe Ianis Hagi! Dezvăluirea scoțienilor: „Este fantastic ce s-a întâmplat”

Ianis Hagi a fost transferat de Glasgow Rangers la finalul lunii trecute, iar acum apar noi informații despre mutarea de 3 milioane de euro a românului.

Fanii lui Rangers l-au cumpărat pe Ianis Hagi! Dezvăluirea scoțienilor

Ce s-a întâmplat cu adevărat? Chiar directorul Stewart Robertson a vorbit astăzi despre transferul lui Ianis la Glasgow Rangers și cum s-au găsit fondurile pentru achiziția românului, în această perioadă dificilă la nivel global.

„Suntem conștienți de suportul fantastic pe care îl avem din partea fanilor până în acest moment, privind vânzarea de abonamente pentru sezonul următor. Este absolut incredibil dacă ținem cont de ceea ce se întâmplă în lume. Ce au făcut suporterii este incredibil, asta ne-a permis să perfectăm transferul lui Ianis Hagi și poate să facem și alte înțelegeri în viitorul apropiat”, a explicat oficialul scoțienilor.

Chiar jurnaliștii au titrat în presa britanică „Fanii lui Rangers l-au cumpărat pe Ianis Hagi”, explicând momentele dificile din punct de vedere financiar în toată lumea fotbalului.

Ianis Hagi, cel mai bun tânăr jucător român

Fiul lui Gică Hagi este un mare talent al fotbalului românesc și chiar european. La doar 21 de ani a jucat deja la Fiorentina, Genk și acum impresionează la Glasgow Rangers. Adus împrumut în iarnă din Belgia, Ianis a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive în cele 12 meciuri disputate pentru echipa lui Steven Gerrard.

Totuși, situația lui Glasgow nu este cea mai fericită, în continuare la distanță mare de Celtic, care ar putea ajunge la 10 titluri consecutive în Scoția în sezonul viitor. Gerrard speră ca Ianis să fie o piesă de rezistență în începând din vară și să devină titular incontestabil. Legenda lui Liverpool l-a dorit insistent pe român, realizând că are calități tehnice deosebite: lovește mingea cu ambele picioare, la fel de bine, iar driblingurile spectaculoase aduc aminte de tatăl său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI