Fanii echipei FCSB au făcut „prăpăd” pe stadionul din Sfântu Gheorghe. De ce au fost furioși suporterii – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
04 04. 2023

Au fost tensiuni la meciul Sepsi – FCSB 1-2, din etapa a doua din play-off. Mai mulți fani ai echipei vizitatoare nu au fost lăsați să intre la meci. Cei care au intrat pe stadion s-au răzbunat și au „devastat” băile arenei din Sfântu Gheorghe.

Fanii echipei FCSB au luat „la șuturi” mobilierul din băile stadionului din Sfântu Gheorghe

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Sepsi, din etapa a doua din play-off, dar dincolo de amărăciunea provocată de înfrângere, oficialii echipei gazdă au avut și alte probleme. Fanii echipei vizitatoare au devastat băile stadionului. Imaginile prezentate de Digi Sport arată că mai multe piese de mobilier au fost distruse.

Tensiuni au fost și înaintea partidei pentru că nu toți fanii FCSB au fost lăsați să intre pe stadion. Arena din Sfântu Gheorghe are o capacitate de aproape 8.500 de locuri, iar echipa vizitatoare primește maximum 400 de bilete, 5% din capacitate, așa cum spune regulamentul.

„Rămân în jur de 70-80 de suporteri afară. Am luat hotărârea să rămân lângă ei. Biletul meu i l-am dat unui copil, plângea. Prefer să stau eu afară lângă suporteri.

Am vorbit cu cei din interior, oamenii au vrut să iasă afară, dar nu am vrut să facem un impact negativ.

M-a sunat MM, mi-a spus că a vorbit. Observatorul nu e de acord să intrăm. Pentru 70 de oameni se găsea un loc în peluză. E păcat. Nu e vorba de 300, doar 70-80 de oameni. Nu merită, se putea face o excepție”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB.

Suporterii veniți la București au fost controlați sever și chiar au fost descălțați ca să nu intre pe stadion cu obiecte interzise.

FCSB s-a impus cu 2-1 în duelul cu Sepsi, la debutul lui Elias Charalambous, și se află pe locul trei la doar trei puncte de liderul Farul Constanța. Etapa viitoare, echipa patronată de Gigi Becali va înfrunta CFR Cluj.

Captură Digi Sport