Fanii au luat foc după finala Survivor All Stars. Acuzații după ce Zanni a câștigat 100.000 de euro: “Tot concursul a fost o făcătură”

de: Andrei Simion
31 05. 2024

Zannidache a câștigat, joi seara, Survivor All Stars! După un sezon greu, din care nu au lipsit tensiunile, conflictele și confruntările pe trasee tot mai dificile, concurentul se întoarce în România cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce, în marea finală, i-a învins pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Zanni a câștigat Survivor All Stars

Doi Războinici și un Faimos au ajuns până în finala Survivor All Stars. Pentru marele premiu de 100.000 de euro s-au luptat Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. În final, alegerea publicului a fot decisivă: Zanni a câştigat Survivor All Stars!

„Cei de acasă au ales campionul din această seară! Iar numele acestui campion este Zannidache. Îţi voi înmâna trofeul şi cecul de 100.000 de euro. Felicitări, tu eşti campionul! Iar vice campionul este Iancu, felicitări tuturor pentru tot ce aţi arătat! Deschidem castingul pentru un nou sezon. Mulţumim tuturor şi ne înclinăm!”, a declarat Daniel Pavel.

Dezamăgiri după finala de joi, 30 mai 2024

La scurt timp după anunțarea câștigătorului, pe pagina de Facebook a Survivor All Stars, fanii s-au arătat dezamăgiți de rezultat, lansând acuzații dure la adresa PRO TV.

„Tot concursul a fost o făcătură…de la început pana la sfârșit! Mi-am irosit 5 luni din viata sa ma uit la cel mai de kkt sezon!” / „Bravo Iancule pentru verticalitate. În direct, Protv- ul n- a mai putut să taie la montaj, adevărul pe care l- ai rostit: ” Eu sunt singurul concurent căruia nu I s- a stins flacăra Survivor!”. Tu meritai trofeul!” / „Nu pot sa cred ,de ce pro tv iarăși ați făcut pomană parcă nu mai el a jucat la survivor” / „Sper din toată inima ca să nu mai existe aceasta emisiune care susține cazurile sociale și eliminatii reprimiti din mila!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Survivor All Stars România reprezintă un reality show de televiziune care aduce laolaltă cei mai buni concurenți din sezoanele anterioare ale emisiunii de la Pro TV. Acest format special al show-ului îi reunește pe cei mai puternici, carismatici și populari participanți, oferindu-le șansa de a concura din nou pentru titlul suprem de supraviețuitor.

Competiția Survivor All Stars s-a desfășurat într-o locație exotică, izolată de civilizație, unde concurenții au fost împărțiți în triburi, fiind nevoiți să supraviețuiască cu resurse minime. Aceștia s-au confruntat cu provocări fizice și mentale intense pentru a câștiga recompense și imunitate, evitând astfel eliminarea din competiție. Show-ul de la Pro TV le-a testat limitele rezistenței fizice și psihice, punându-le la încercare abilitățile de supraviețuire și strategiile de joc.