Familia lui Florin Salam s-a mărit. Celebrul manelist a devenit din nou bunic

de: Beatrice Dumitru
19 06. 2024

Fericire maximă în familia lui Florin Salam. Celebrul manelist a devent bunic pentru a treia oară, după ce nora sa a născut un băiețel perfect sănăstos.

Florin Salam, bunic pentru a treia oară

La doar un an de la cununia civilă, familia lui Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam din primul mariaj, s-a mărit. Acesta și soția sa, Mihaela, au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au un  băiețel pe nume Edan, în vârstă de trei ani.

Micuțul a venit pe lume prin cezariană, astăzi, în jurul orei 10.00, este perfect sănătos, iar medicii i-au dat nota 10 la naștere. Vezi imaginile AICI. Este al treilea nepot al celebrului manelist Florin Salam, care este extrem de fericit că a devenit din nou bunic. Și fiica sa cea mare, Betty, are un fiu, pe Matthias, în vârstă de cinci ani.

Fiul lui Florin Salam și soția sa au dat vestea că vor deveni părinți pentru a doua oară în 2023, în prima zi de Crăciun, și tot atunci au dezvăluit că vor avea încă un băiețel. Aceștia au publicat o fotografie cu Edan care stătea în poala lui Moș Crăciun și ținea în mână o poză cu ecografia.

Dani și aleasa sa, Mihaela, au făcut cununia civilă în urmă cu un an într-un cadru restrâns, iar la eveniment au participat doar familiile celor doi și prietenii apropiați.

Probleme pentru Florin Salam

Florin Salam nu a apucat să-și cunoască nepotul. Manelistul trece prin momente mai grele după ce în urmă cu o săptămână a fost internat într-un spital din Târgu-Jiu. Manelistul ar fi trebuit să cânte la o nuntă pentru care își primise onorariul, dar nu a mai ajuns.

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, a spus că acesta s-a confruntat cu probleme cardiace. Ea este de părere că stresul din ultima perioadă și oboseala acumulată și-au lăsat amprenta asupra stării de sănătate a manelistului și are nevoie de o perioadă de recuperare.

În ultima perioadă, Florin Salam s-a aflat în centrul mai multor scandaluri, fiind acuzat că a încasat bani în avans pentru a cânta la anumite evenimente și nu s-a mai prezentat. Mai mult, în luna martie el a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune, cu un prejudiciu de 18.000 de euro.

Persoanele care l-au reclamat sunt din Ploieşti, Dolj,, Târgoviște şi din Argeş.