26 feb. 2021 | 20:23

Familia Halep, îngropată în datorii. Suma e colosală, de ordinul milioanelor de euro

Monden
Familia Halep, îngropată în datorii. Suma e colosală, de ordinul milioanelor de euro
Familia Simonei Halep e îngropată în datorii

Imperiul imobiliar al familiei Halep a început să se clatine, arată pentru moment evoluția uneia dintre investiții. Cartierul blocurilor de la Mamaia este la o cifră de afaceri în scădere față de anul anterior.

Datorii pentru familia Halep. Investiția se clatină

Firma lui Nicolae Halep, New Concept Imob SRL, avea la finalul anului 2019, data ultimului bilanț depus la Ministerul Finanțelor, datorii de peste 15 milioane de lei, peste 300 de euro, la o cifră de afaceri în scădere față de anul anterior, 120.298 lei în 2019 comparativ cu 541.710 lei în 2018. Firma familiei Halep a declarat că are în conturi 376.164 de lei și datorii de recuperat în valoare de 398.161 lei.

Activele imobiliare ale firmei, terenuri sau construcții, abia se apropie de suma de 15 milioane de lei, ceea ce înseamnă că nici dacă acum ar vinde ce are, nu ar putea acoperi datoriile pe care le are cu firma. Nicolae Halep a avut în 2019 un număr mediu de cinci angajați.

Începuturile campioanei noastre în tenis 

Simona Halep este un personaj despre care avem cu toții o opinie. Stârnește dezbateri, face evenimente și mai ales istorie. Unii o adoră necondiționat, alții îi contestă valoarea. Ea este sportiva pe care o urmărim cum câștigă sau pierde meciuri sau cum visează să ajungă numărul unu în lume. Cert este că a reușit să facă mulți români să fie atenți la tenis, un sport unde nu există meci egal.

Constănțeanca este prudentă și nu povește prea multe despre viața de dincolo de teren. Nu o face pentru că, probabil, orice vorbă a ei este întoarsă de public pe toate fețele. În schimb, întrebarea este de ce stârnește o jucătoare de tenis asemenea reacții.

„Nu pot să spun că am visat să ajung atât de sus, însă visul meu a început la 14 ani, când am decis să devin o jucătoare de tenis profesionistă. Chiar o să spun o glumă, dar a fost foarte ammuzant, nu o să uit niciodată în viața mea. Când plecam la antrenament, dimineața, la 7 jumătate începeam ora, și plecam cu taxiul de dimineață, pentru că tata nu se trezea întotdeauna atât de devreme, iar eu luam pedeapsa ture de teren dacă întârziam.

Mie îmi plăcea să joc tenis, nu-mi plăcea să alerg, atunci plecam singură la antrenament, de câteva ori s-a întâmplat”, a rememorat Simona Halep într-un interviu pentru TVR.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro