23 ian. 2021 | 08:35

Faimoasa de la Survivor România a leșinat în timpul probei. Momente îngrozitoare la Kanal D, a venit ambulanța

News
Faimoasa de la Survivor România a leșinat în timpul probei. Momente îngrozitoare la Kanal D, a venit ambulanța
Majda, a avut nevoie de intervenția medicilor

Popularul show Survivor România 2021 este în plină desfășurare, difuzat de Kanal D. Au fost și momente tensionate între concurenți, dar și momente dramatice. Unul din aceste momente dramatice au avut-o în centrul atenției pe Majda, din echipa Faimoșilor.

Majda, a avut nevoie de intervenția medicilor

Fosta colegă a lui Cristi Brancu, Majda Aboulumosha, a decis să-și încerce și ea rezistența în cadrul noului show Survivor România 2021, difuzat de cei de la Kanal D. A intrat în echipa Faimoșilor, alături de Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan. Din echipa mai fac parte Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

În cel mai recent episod din Survivor România 2021, din păcate, Majda a avut probleme de sănătate ce au necesitat intervenția medicilor. Deși considerată una din cele mai puternice concurente din echipa faimoșilor, Majda a resimțit oboseala, stresul și lipsa hranei.

Fanii show-ului au putut observa starea concurentei, aceasta de altfel, le spusese colegilor de echipă, înainte de una din probe că nu se simte bine. Deși, inițial, Majda a vrut să participe la probă, a fost nevoie de intervenția medicilor, care i-au interzi să mai participe. În timpul probei i s-a făcut rău, colegii de echipă intervenind imediat, ducând-o pe Majda pe brațe la medic.

”Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. N-am cum, că cedez punctul după. (…) Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu intru. Dar am vomitat doar apă așa și ușor galben. Suc gastric? Nu știu, mă doare rău de tot aici (n.r stomacul).

Dar nu de la început, dar mă duc. Adică le simt foarte amorțite (n.r buzele), nu știu de ce. De azi-noapte cred că mă doare.”, i-a mărturisit Majda medicului.

Vedeta s-a pregătit intens pentru Survivor România 2021

Majda este considerată una din cele mai puternice concurente din show, iar asta, conform celor povestite de ea, se datorează antrenamentelor asidue făcute înainte de startul competiției. Antrenorul vedetei, Alexandr Florescu povestea că Majda i-ar fi cerut un regim dur de antrenamente, pe care le-a și urmat de altfel. Înainte de startul Survivor România 2021, Majda declara:

“Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipa și simt că o să luptăm împreună să fie bine. Sper din suflet că emoția că pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”,spune Majda Aboulumosha despre Survivor România.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro