Extravaganță maximă la nunta lui Nasrin Ameri! Am aflat ce a făcut Pepe pentru cei doi miri EXCLUSIV

Extravaganță maximă la nunta lui Nasrin Ameri! Am aflat ce a făcut Pepe pentru cei doi miri EXCLUSIV
Extravaganță maximă la nunta lui Nasrin Ameri de vineri seara

Pepe a urcat pe scenă, la nunta lui Nasrin Ameri, la care nași au fost Valentina Pelinel și Cristian Borcea pentru o singură piesă. Mai precis, artistul e cel la care s-a apelat pentru dansul mirilor, pe ritmurile singleul-ui „Iubesc”, lansat în acest an. Atmosfera a fost asigurată de trupa „Prestige”, iar partea de manele, de Vali Vijelie.

Cine a fost marele artist care a întreținut atmosfera la nunta lui Nasrin Ameri

„Nunta ideală e ca oamenii să fie pe ring, dacă-i văd că obosesc, înseamnă că totul e perfect. Dans, dans și atmosferă. Am ales ce muzică trebuie. Am știut ce artiști să chem încă de la început. În zece minute de când am ales locația, i-am și sunat”, ne-a mărturisit fosta prezentatoare de la Antena Star.

Nasrin Ameri a avut, într-adevăr, parte de nunta ideală, impresie pe care ne-a mărturisit-o imediat după acel eveniment.

„A fost perfect. Am dansat toată noaptea”, ne-a spus Nasrin.

Pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, fosta prezentatoare tv și-a permis și mici extravaganțe. Mai precis, aceasta l-a chemat pe Pepe doar pentru dansul mirilor, iar piesa aleasă a fost singleul „Iubesc”, lansat în acest an.

Artistul a plecat apoi acasă, fiind probabil unul dintre puținele evenimente la care a interpretat o singură piesă. Atmosfera a fost asigurată de trupa „Prestige”, una dintre cele mai căutate banduri la ora actuală, iar partea de manele, de Vali Vijelie.

Întâlnire de gradul 0 între Cristi Borcea și Mihai Stoica

Printre cei 200 de invitați la nunta de la Săftica, la care părinții spirituali ai cuplului au fost Valentina Pelinel și Cristian Borcea, s-a numărat și managerul general al FCSB, Mihai Stoica.

Fostul dinamovist și MM s-au intersectat de câteva ori, dar au stat la mese separate, în imensa sală a localului, Borcea – la prezidiu, Miha Stoica alături de Dodel Tănase, fostul fotbalist al roș-albaștrilor. Printre invitați s-au mai numărat și Oana Roman, Liviu Vârciu și Bella Santiago.

A renunțat la tradiții

Mireasa nu și-a dorit să respecte niciuna dintre tradițiile specifice unei nunți. Aceasta le-a cerut invitaților să nu o fure, nu s-a jucat „găina”, nu i s-a scos jarteaua de către mire.

Mai mult, în cursul zilei de astăzi, nunta nu a continuat și cu episodul „ciorbei de potroace”. În schimb, în timul nopții, Nasrin și-a dat jos rochia de mireasă și a îmbrăcat o ținută sexy, pentru a dansa special pentru mirele pus să stea pe scaun în mijlocul ringului.

Au refuzat să-și vândă propria nuntă

Nasrin Ameri și soțul său au refuzat să-și „vândă” propria nuntă vrenui post tv, așa cum se obișnuiește în rândul vedetelor.

„Am refuzat propunerile ca nunta să fie filmată de vreun post de televiziune. Când știi că ai camere care filmează non-stop, nu mai poți să fii atât de lejer, să te simți tu în elementul tău. Nunta e o petrecere în care lumea trebuie să se distreze”, ne-a mai spus fosta prezentatoare de la Antena Stars.

Altfel, tortul miresei, de culoare albă, de cinci etaje, a fost un deliciu pentru invitații prezenți.